Gezinsuitje in Den Haag? Bezoek Museon- omniversum!

Op zoek naar een leuk en educatief gezinsuitje in Den Haag? Museon- omniversum! is de ideale bestemming voor gezinnen die onze aarde willen koesteren en tegelijkertijd willen genieten van een dagje uit. Museon- omniversum! is gelegen in het hart van Go-Kids Leiden-Den Haag, de website die zich richt op activiteiten voor kinderen en gezinnen in de regio.

Duurzame oplossingen voor de toekomst ontdekken bij Museon- omniversum!

Bij Museon- omniversum! kun je met het hele gezin genieten van een onvergetelijk dagje uit in Den Haag. Het is de perfecte locatie voor een gezinsuitje in Den Haag. De attractie bestaat uit 5 tijdelijke exposities met onderwerpen waarmee we dagelijks te maken hebben, zoals Eten & Drinken, Mode & Kleding, Bouwen & Wonen, Sport & Bewegen en Mens & Natuur. Het Clubhuis is het kloppende hart van Museon- omniversum! en ook meteen het startpunt. Vanuit hier ga je door naar één van de activiteiten. Doe mee aan een creatieve workshop en draag bij aan een betere wereld. 

Welke expositites zijn er?

Momenteel zijn er verschillende soorten exposities te bewonderen. De onderwerpen van de exposities zijn: 

 - Eten & Drinken
- Mode & Kleding
- Bouwen & Wonen
- Sport & Bewegen
- Mens & Natuur

Museon- omniversum! is niet alleen een geweldig gezinsuitje in Den Haag, het is ook de perfecte locatie voor een familie-uitje of een dagje weg met het gezin. Ontdek de slimme oplossingen voor de toekomst bij Museon- omniversum!, dé ideale bestemming voor een gezellig gezinsuitje in Den Haag.  

Klik hier voor meer info!