Strandcamping Ardoer t Noorder Sandt in Julianadorp

Noorder Sandt 2, 1787CX Julianadorp aan Zee

Strandcamping 't Noorder Sandt in Julianadorp aan Zee is van Ardoer campings. Heerlijk dicht bij het strand en van alles te beleven voor de kinderen!

Wat is er te doen op Camping 't Noorder Sandt?

De kids zullen zich op deze camping zeker niet vervelen! Sowieso zit je dicht bij het strand, dat is altijd een feestje. Op de camping kun je zo'n handige bolderkar huren om al je spullen makkelijk mee te nemen. 

Er is van alles te spelen op de camping zelf: een airtrampoline, pannakooi, skatebaan, klim- en klautertoestellen en glijbanen... heerlijk!

Ook is er 't Schatertheater: het kindertheater waar Noor, Floor en Noa de gekste avonturen beleven. En meerijden in de slaaptrein is een belevenis op zich!

Overdekt zwemparadijs 't Spetternest

Camping 't Noorder Sandt heeft haar eigen overdekte zwemparadijs 't Spetternest, heel fijn als het even wat minder weer is. Ga lekker snel van de supergave glijbaan! Of wil je liever gezellig kletsen op de bubbelbank? Voor de allerkleinsten is er een kinderbad met leuke waterspuiters, een dolfijnen-glijbaan en een heuse vuurtoren!

Mini-manege op de camping in Julianadorp

Helemaal geweldig als jouw kids gek zijn van paarden: minimanegge De Sandthapper. Je kunt vrij rijden, les nemen bij Arianne of als je een ervaren ruiter bent: samen met haar een strandrit maken. Met je haren in de wind, galopperen over het zand, langs het water, de zon in je gezicht… Als je een strandrit wilt maken, neem dan wel je rijkleding mee! En houd er rekening mee dat je eerst moet voorrijden om te kijken of je mee kunt naar het strand. De minimum leeftijd om op strandrit te gaan is 10 jaar en je moet over voldoende ervaring beschikken.

Kortom: genoeg te beleven op Ardoer Strandcamping 't Noorder Sandt in Julianadorp aan Zee!

Foto's: website Camping 't Noorder Sandt

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop!