Dragen in Schagen is een webwinkel met een grote collectie draagdoeken en ergonomische draagzakken. Alle grote en populaire draagmerken vind je terug in deze shop. Van felle kleuren en toffe prints tot rustige en natuurlijke kleuren, jouw smaak zit er vast tussen.

Draagdoek of draagzak: waarom?

Het dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak is super hip! Steeds meer ouders kom je op straat tegen met hun kindje in de drager. Het is ontzettend belangrijk dat je een (pasgeboren) kindje op een ergonomische wijze draagt. Een draagdoek of ergonomische draagzak stimuleert de natuurlijke houding en vormt zich mooi om het lijfje van je kindje heen. Daarnaast zitten deze dragers heel comfortabel voor zowel de drager als het kindje.

Draagconsulent voor advies 

Vind je het lastig een keuze te maken? Marije, de eigenaresse is ook nog eens draagconsulent en kan je heel goed adviseren bij het kiezen van een geschikte draagzak voor jou en je kindje. 

Dragen in Schagen verkoopt niet alleen ergonomische dragers. Marije komt bij gezinnen thuis voor professioneel draagadvies. Tijdens zo'n draagconsult leer je een draagdoek veilig omknopen of kun je verschillende draagzakken uitproberen en de juiste keuze maken. 

Dragen in Schagen komt bij je thuis

Wil jij met je partner leren dragen of met een (groepje) vriendin(en), dan kan dat natuurlijk ook want samen leren dragen is nóg gezelliger. 

Woon je in de regio Noord Holland (Noord) dan kun je een afspraak maken voor een draagconsult via  info@drageninschagen.nl.

Cadeaubonnen in de webshop

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een babyshower of kraamvisite? Dragen in Schagen verkoopt ook cadeaubonnen in elk gewenst bedrag en pakt deze mooi in voor een extra feestelijk cadeau! 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop!