Brasserie Sandz Julianadorp aan Zee  

Ooghduyne 1, 1787 PS Julianadorp aan Zee

Bij Brasserie Sandz kan je lekker eten terwijl de kinderen uitrazen in de indoor- of buitenspeeltuin van resort Ooghduyne! Op het ruime terras of in het moderne restaurant kunnen de grote mensen even achterover leunen terwijl de kids aan het spelen zijn. Maar ook de kinderen komen natuurlijk wat lekkers eten!

Genieten is onvermijdelijk in de sfeervolle en huiselijke ambiance van Brasserie Sandz. Kom en drink een heerlijk bakje koffie met gebak, kies een lekker lunchgerecht van de lunchkaart of kom uitgebreid dineren met het hele gezin.

Bekijk ook eens de thema-avonden met op woensdag de beruchte pizza-avond. Op deze avond zijn alle pizza's in de brasserie slechts €5,95 per stuk.

Restaurant van resort Ooghduyne

Brasserie Sandz is gelegen in het centrumgebouw van Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Zeer geschikt als uitje voor je gezin in de omgeving Alkmaar en Den Helder.

Je kunt hier ook heerlijk zwemmen in het subtropische zwembad. Via deze link kom je op deze pagina: Zwembad Landal Beach Resort Ooghduyne

Wat ook een mogelijkheid is, terwijl je zelf lekker kunt genieten van de lekkernijen van Sandz is het kinderfeestje van je kids vieren!

  • Adres: Ooghduyne 1
  • Stad:  Julianadorp aan Zee
  • Land:  NL
  • Postcode:  1787 PS