Op zoek naar een fijne binnenspeeltuin? Ga naar Ballorig Den Helder! Indoor spelen is voor kinderen eigenlijk altijd een feest. Ze kunnen zich ongegeneerd uitleven met klimmen, klauteren, glijden en springen.

Wat vind je allemaal bij Ballorig Den Helder?

Ballorig in Den Helder heeft natuurlijk heel veel klim- en klautertoestellen met ballenbakken en glijbanen. Ook kunnen de kids er voetballen in de speciale voetbalkooi, enspringen op de mega trampoline. Zo zijn ze heerlijk in beweging en neem jij ze lekker moe weer mee naar huis.

Peutergedeelte voor de kleintjes

Voor de kleintjes heeft Ballorig Den Helder een speciaal peutergedeelte. Dat is wel zo veilig voor de kleinere kinderen en dus prettig voor jou als ouder. De kleintjes kunnen extra voordelig komen spelen op de peuterochtend: op doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties kunnen kindjes tot 5 jaar in de ochtend komen spelen voor een lagere prijs.

Kinderfeestje bij Ballorig in Den Helder

Natuurlijk kun je bij Ballorig in Den Helder een geweldig kinderfeestje vieren. Met zingen, cadeautjes, onbeperkt spelen, limonade en lekkers kan het partijtje gewoon niet stuk.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!