Escape Room Schagen
Grotewallerweg 3-04, 1742 NM Schagen

De lekkerste Escape Room van Nederland!

Ben je op zoek naar een origineel uitje met je gezin? Beleef een heerlijk avontuur in The Chocolate Factory! Escape Room Schagen beschikt over een prachtige kamer gebaseerd op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek ofwel Willy Wonka, waar je ook nog eens onbeperkt kunt snoepen. Wie wil dat nou niet?

Op zoek naar meer spanning en adrenaline? Dan is Space Lab een hele gave kamer om uit te escapen. Deze kamers zijn in niveau aan te passen, waardoor ze heel geschikt zijn om samen met je gezin te spelen.

De voordelen bij Escape Room Schagen

 • Speciale kinder- en gezinsversies van de leukste kamers
 • Gezellige bar om samen wat na te drinken of eten
 • Een gave groepsfoto als aandenken van jullie gezinsuitje
 • Continue begeleiding van de enthousiaste spelbegeleiders
 • Volkomen veilige kamers / je wordt niet ‘echt’ opgesloten
 • 3-7 personen per kamer

Welke Escape Room kies jij voor jullie volgende uitje?

De twee rooms van Escape Room Schagen zijn:

 • The Chocolate Factory (voor alle leeftijden)
 • Space Lab (vanaf 10 jaar)

Escape Room The Chocolate Factory

In The Chocolate Factory begeef je je tussen levensgrote lollies, ijsjes, zoete kleuren en Engelse drop tot aan het plafond. In een glazen kluis ligt een little black book met het geheime recept van de lekkerste bonbons van de The Sweettooth Factory in Schagen. Bewaakt door Sammy Sweettooth, de neef van Willy Wonka. Weten jullie samen alle puzzels op te lossen en het geheime recept te stelen?

“Perfect met kinderen! Zelf hebben we vaker een escaperoom gedaan, maar nu voor het eerst met de kinderen (7/9/12). Dit is een ideale kamer om met kinderen te doen. Prachtig zoet decor en hele leuke puzzels. Goede sfeer, en wat ik een dikke plus vind is dat er continue iemand mee kijkt.” Michel

Escape Room Space Lab

Space Lab is ook een hele toffe kamer. In het NASA Training Center in Schagen is een moord gepleegd. Nora Fontani de ingenieur van het centrum is dood. Wie o wie heeft dit gedaan en hoe? Via ingenieuze breinbrekers en een echte AI (een pratende robot, het lijkt wel SIRI) kom je dichter bij de oplossing van dit moordmysterie. Space Lab is niet eng, maar er komt wel spanning en adrenaline bij kijken, daarom geschikt vanaf 10 jaar.

“Super mooie room! Met ons gezin ( zoon van 13 en zoon van 10 jaar) voor de eerste keer naar een escape room geweest. Stap je de kamer binnen, zit je direct in het verhaal. Je waant je in een echt NASA lab. Personeel heel vriendelijk, enthousiast en neemt alle tijd voor je.” Tessa

Helemaal enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van Escape Room Schagen Hier vind je o.a. ook leuke tips voor het spelen van een escape room met kinderen.

 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor