Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve 't Veld
Doorbraakweg 6, 1735 EK 't Veld

Spelen en genieten bij Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve

Op Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve voelt zowel ouder als kind zich even hélemaal ontspannen! Midden op het platteland, nabij het dorpje 't Veld, staat de koeienboerderij van familie Veldman. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen in de grote zandbak en op de weide en als ouder geniet je ondertussen van een heerlijke cappuccino!

't Speelveld met terras

Als je aan komt rijden bij de boerderij dan zie je al meteen waar je moet wezen voor het fijne terras en het aangrenzende speelveld. De enorme zandbak ligt vol speelgoed en nodigt de kids meteen uit om lekker te gaan kliederen! Neem zelf plaats op het terras en geniet van de rust van het platteland met een kopje thee, cappuccino, lunch, borrel of een vers en overheerlijk Veldzicht ijsje! 

Activiteiten en workshops

Ook goed om te weten! Bij Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve kun je ook een leuke familiedag doen of bijvoorbeeld met je sportmaatjes een gezellige dag beleven. Mogelijkheden te over, niks is te gek! En het is natuurlijk allemaal te combineren met goed eten en drinken.

Hou ook de Go-Kids agenda goed in de gaten, want regelmatig worden er toffe kids-activiteiten georganiseerd! 

Onvergetelijke kinderfeestjes 

Een kinderfeestje vieren op de boerderij, hoe gaaf is dat! De invulling van het feestje is in overleg. Je kunt het dus helemaal naar wens en op maat laten regelen. Een rondleiding, lekkers, pannenkoeken, leuke spelletjes.... Familie Veldman adviseert je graag, zodat jouw kind een onvergetelijk kinderfeestje heeft!

Check snel de Go-Kids kinderfeestjespagina van Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve voor meer info!

Boerderijwinkel

Beemsterkaas....de lekkerste, eerlijkste en duurzaamste kaas uit Noord-Holland! In de boerderijwinkel verkopen ze dit met trots! Maar de Veldzicht Hoeve heeft ook een eigen zuivel lijn: Veldzicht Hoeve Zuivel en Veldzicht ijs. Heerlijke yoghurt in diverse smaken, vla, kefir en allerlei soorten boeren ijs. Kom vooral proeven! De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. 

Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van Veldzicht Hoeve.

Naar de website van Veldzicht Hoeve

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor