KerstvakantieTips!

Kerstvakantie! De kids hebben zo lekker 2 weken vrij, heerlijk.... Wat voor leuke dingen ga jij met ze doen de komende tijd? Ik heb wel wat ideetjes voor je! Zoek je nog iets anders? Check de vele uitjes op onze website voor inspiratie!

Geniet van de Kerstvakantie!
groetjes, Anneke

 

UitTips in de Noordkop

Jumpen & DiscoJump

Hebben jouw kids in de loop van de vakantie energie over? Ga lekker jumpen bij STARJUMP in Schagen! Met op de 28e weer zo'n heerlijke DiscoJump!

Indoor spelen bij Monkey Town

Spelen, klimmen en klauteren bij Monkey Town Schagen - altijd fijn in de vakantie. Voor jouw iets oudere kids is een combiticket met StarJump een topplan!

Dagje Ooghduyne

Heerlijke plek om een dagje uit te gaan met de kids: Ooghduyne! Je kunt er een heerlijke dag doorbrengen met zwemmen, spelen, bowlen en lekker eten. Genieten!

Lekker naar buiten 

Vergeet niet om lekker naar buiten te gaan in de vakantie... maak een fijne wandeling met de kids - bijv in één van de gebieden van Staatsbosbeheer in de Noordkop.

Schaatsen in de Noordkop!

We hebben geen vaste ijsbaan in de Noordkop maarrrr in deze Kerstvakantie kun je schaatsen bij Schagen on Ice en op de IJsbaan Beatrixstraat in Den Helder.

Helderse Vallei activiteiten

In De Helderse Vallei is altijd veel te doen, dus ook deze vakantie. Ik noem maar even de WINTERdag, Oliebollentocht, Vroeg uit de veren en Taartjes maken.

Zwembad De Wiel

Zwembad De Wiel in Schagen heeft voor de kerstvakantie een mooi programma gemaakt met allerlei leuke extra's. Lekker zwemmen met de kinderen, gezellig!

Bioscoop & spelen

De Holle Bolle Boom heeft weer bioscoop in het Appeloniatheater: met Frozen, Santa's Buddies & Finn. Gratis film kijken na entree bij de Holle Bolle Binnen!
Leuke uitjes buiten de regio

Warme Winterdagen

Museum Broekerveiling in Langedijk heeft heerlijk knusse Warme Winterdagen in twee vakantieweekenden. Van alles te beleven voor groot en klein, superleuk.

Telekids expo in Hoorn

Zijn jullie al naar de toffe expo over Telekids geweest, in het Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn? Superleuk voor kids én ouders dus perfect gezinsuitje.

Zuiderzeelicht in Enkhuizen

Zuiderzeelicht in het Zuiderzeemuseum: het verhaal De Scheepskapitein van Enkhuizen - prachtig in beeld gebracht in licht, beeld en geluid. Bijzonder uitje!

Knutselen, uilen & zand

Kasteel Radboud in Medemblik is een fijne warme plek tijdens de kerstperiode, met knutselmiddagen, uilenworkshops en een mooie zandvertelling.  

Oog in oog met Dino's 

Niet om de hoek maar wél supercool als uitje in de Kerstvakantie: World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch. Megastoer voor jouw dinofan toch?

Meer buiten de regio

Nog meer uitjes buiten de Noordkop: 
 Go-Kids regio Alkmaar
 Go-Kids Westfriesland
 Go-Kids Zaanstreek-Waterland
 
 
Alle uitjes in de Noordkop ►

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Bijna naar groep 1?

Heb jij een bijna-kleuter in huis? Dan is dit superleuk: de gratis Schoolbox vol cadeautjes voor die peuter die het óf heel, leuk óf heel spannend vindt om naar groep 1 te gaan. Of allebei natuurlijk!
 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Als je buiten de regio op pad gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!