Jaaaa het is herfstvakantie! Heb jij al leuke dingen gepland om te gaan doen met je gezin? Ik heb heel wat leuke tips voor je - vervelen hoeft dus niet. Zoek je nog iets anders? Check altijd de Go-Kids agenda voor leuke activiteiten!

Fijne herfstvakantie!
groetjes, Anneke

 

UitTips

Dagje Ooghduyne

Weer of geen weer, bij Ooghduyne kun je in de herfstvakantie een heerlijke dag doorbrengen met zwemmen, spelen, bowlen en lekker eten. 

TulpenPlukTuin planten 

Dát is leuk: kids mogen hun eigen TulpenPlukTuin planten op Land van Fluwel - en dan in het voorjaar gratis hun eigen tulpen komen plukken!

Jumpen & DiscoJump

Hebben jouw kids in de loop van de vakantie energie over? Ga lekker jumpen bij STARJUMP in Schagen! Met op de 26e weer zo'n heerlijke DiscoJump!

Indoor spelen & Halloween

Heerlijk spelen, klimmen en klauteren bij Monkey Town Schagen - met op 24 oktober de supertoffe Halloween Disco Night met Rogier de Avonturier.

Apenkooien in Schagen

Team Sportservice Schagen organiseert een supergezellige Apenkooi voor jong en oud in de gymzaal van het Clusius College - wel vooraf aanmelden.

Instuiven in Den Helder

Team Sportservice Den Helder houdt een knusse Kleuterinstuif in De Draaikolk én een Sport- en spelinstuif in Sporthal De Slenk voor groep 3 t/m 8.

Super Jumping in Winkel

In Winkel kunnen kinderen zich op de 24e helemaal uitleven met Super Jumping in de Niedorphal - vier uur lang helemaal los op verschillende springkussens!

Bioscoop & spelen

De Holle Bolle Boom in Tuitjehorn heeft van het Appeloniatheater een bioscoop gemaakt deze herfstvakantie met elke dag drie films: gratis te kijken na entree.

Pompoenen & Verkleedfeest

Bij Speelpark De Swaan is het de hele maand oktober Pompoenenmaand - elke dag kun je pompoenen snijden én op 20 oktober is het Halloween Verkleedfeest.

Telekids & Floris

Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn - daar kun je nog tot het eind van deze vakantie naar de expo over Floris én naar de gloednieuwe expo over Telekids!

Kermis & Vuurwerk

De hele herfstvakantie is er Oudhollandse kermis in het Zuiderzeemuseum, zó leuk... en op de 26e de sfeervolle Avond in het buitenmuseum mét vuurwerkshow.

Uilen & knutselen

Kasteel Radboud staat ook helemaal in het teken van Halloween deze vakantie - met een uilenworkshop en gezellige Halloween-knutselmiddagen.

Jeugdfilms & Medialab

Cinekid is een groot festival in Amsterdam, maar ook Cinekid on Tour in het hele land. Ook in Filmhuis Alkmaar - met bijzondere jeugdfilms én Medialab!

Uitjes verder weg

Vakantie-uitjes buiten de Noordkop: 
 Go-Kids regio Alkmaar
 Go-Kids Westfriesland
 Go-Kids Zaanstreek-Waterland
 
 
Alle uitjes in de Noordkop ►

Fabulous mama: voor jou!

Volg fabulous mama op instagram (@fabmamanl) en Facebook voor jouw dagelijkse dosis inspiratie & carrière, lifestyle & kids, beauty & fashion, reizen & culi en natuurlijk GLAMOUR!

Of check fabmama.nl voor de nieuwste artikelen en laatste nieuwtjes.

 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op pad gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!