Heb jij ook zo'n zin om zelfstandig bezig te zijn, hard te werken aan je eigen bedrijf, terwijl je ondertussen alle vrijheid hebt én tijd voor je gezin? Dat is precies wat je als partner bij Go-Kids te wachten staat. En daar verdien je dan nog geld mee ook. Mooi toch?

Mazzel als je in de Noordkop woont

Lijkt het je wat en woon je in de Noordkop? Dan heb jij mazzel want... ik ben op zoek naar een partner om de regio Go-Kids Noordkop samen mee te draaien. Met - als je dat wilt - zéker de mogelijkheid om die regio op termijn van me over te nemen en zelf franchisenemer van Go-Kids te worden. Door te starten als partner maak je een vliegende start richting een mooi eigen bedrijf!

Partner voor Go-Kids Noordkop

Wil jij …

 • als zelfstandige aan de slag maar niet bij nul beginnen?
 • zelf bepalen wat je wanneer doet?
 • inkomen halen uit het superleuke Go-Kids?
 • helemaal gaan voor het groot maken van Go-Kids in de Noordkop?

Ben jij …

 • digitaal en communicatief sterk?
 • heel zorgvuldig en zelfstandig?
 • graag bezig met leuke uitjes en activiteiten voor kids tot 12 jaar?
 • zzp-er of bereid dat te worden?

Heb jij …

 • ca 10 uur per week écht de tijd om actief aan de slag te gaan met Go-Kids?
 • de drive om commercieel bezig te zijn zonder harde sales-houding?
 • de financiële ruimte om te werken met een onzeker inkomen?

Dan zou je weleens mijn ideale partner voor Go-Kids Noordkop kunnen zijn! 

Wat houdt 'Go-Kidsen' in?

Wat betekent het nou om te 'Go-Kidsen', zoals mijn collega in Amsterdam - Nadine - en ik het noemen?
Heel veel verschillende dingen, dat maakt het ook zo leuk. Kort samengevat:

 • leuke dingen voor gezinnen op onze website zetten (daarvoor hoef je niet technisch te zijn)
 • contact zoeken en afspraken maken met ondernemers (en die natuurlijk nakomen)
 • ouders op de hoogte houden via social media en nieuwsbrieven
 • steeds nadenken over verbeteringen en vernieuwingen voor onze website en werkwijze

In een partnerschap doe je dat allemaal niet alleen - we gaan het samen doen! De taken verdelen we gewoon op zo'n manier dat het voor ons allebei prettig is. Net als de inkomsten die voortkomen uit deze regio, die gaan we ook samen delen in een eerlijke verhouding.

Niet in loondienst: samenwerken als zzp-ers

Belangrijk:

 • Je komt NIET bij mij in loondienst - het gaat om een samenwerking waarbij jij als zzp'er met mij gaat werken aan de content, de groei van het bereik en de inkomsten van deze regio.
 • Ik heb inmiddels alweer meer dan drie jaar ervaring met Go-Kids en zit er helemaal in, al die kennis en ervaring deel ik graag met mijn nieuwe partner. En ongetwijfeld heb jij ook kennis en ervaring waar ik van kan leren, lijkt me super!
 • Als je op zoek bent naar een baan in loondienst met een vast salaris, dan is dit het dus niet voor jou.
 • Ook als je jouw diensten als zelfstandige tegen uurtje-factuurtje wilt aanbieden heeft reageren niet veel zin.
 • Wél hoor ik hééél graag van je als je zin hebt om als zzp'er samen met mij verantwoordelijk te worden voor Go-Kids Noordkop in een samenwerking waarin we taken en inkomsten eerlijk verdelen.
 • Op termijn kun je - als je dat wilt - de regio van me overnemen en als zelfstandig collega-franchisenemer doorgaan. Ik heb namelijk nog een paar regio's....

Lijkt het je wat? Stuur me dan even een mail met jouw verhaal en motivatie op anneke@go-kids.nl, dan neem ik snel contact met je op om kennis te maken!

Ik kijk uit naar je mail,
kindvriendelijke groetjes

Anneke Ranzato