Dolfje Weerwolfje komt naar Theater de Kampanje in Den Helder met de voorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks - voor kids vanaf 6 jaar.

Over de voorstelling Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes. Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks' is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!

Na het succes van 'Dolfje Weerwolfje de Musical' is het nu tijd voor een vervolg: 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks'. Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

Ook naar Dolfje in De Kampanje?

Wil jij met de kids naar Rovers in theater De Kampanje in Den Helder? Op de website van het theater vind je meer info en kun je tickets boeken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!