Beach Food Festival bij De Bonte Belevenis Texel

Alweer de 4e editie van hét festival om dit jaar met je voetjes in het gras verantwoord je tanden in te zetten! Van 26 t/m 28 juli is het genieten bij het grootste outdoor cooking event van de Wadden!

Cash only, Landgoed de Bonte Belevenis, gratis entree.

☼ BELANGRIJK ☼
I.v.m werkzaamheden aan de Waddenhaven is BFF2019 op een andere locatie: Rommelpot 11, 1797 RN Den Hoorn Texel.

☼ FESTIVAL ☼
Buitenkeukens, foodtrucks, karren, tentjes en kramen met de geur van de beach BBQ, de rookton en de zilte smaak van de oesters, kokkels,mosselen en zoveel meer.

Geniet van alles wat voor ons 'locals' het leven hier een eilandleven maakt. Eet, drink, dans en geniet mee. Het decor? De locatie van BFF2019 is eenmalig bij Landgoed de Bonte Belevenis.

We kijken echt uit naar een te gekke editie! Net #FFF anders, bijzonder, exclusief, natuurlijk, nóg groener en een thema om je vingers bij af te likken. Wat het wordt....? Stay tuned!

☼ LOCATIE ☼
Landgoed De Bonte Belevenis - Den Hoorn - Texel

☼ PROGRAMMA ☼
Vrijdag en zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag 12.00 - 20.00 uur

☼ FOOD ☼
Het festival waar je verantwoord je tanden in kunt zetten! De deelnemers serveren met name lokale & regionale producten en zoveel mogelijk in het seizoen. Wanneer dit even niet mogelijk is wordt er naar een bio of ambachtelijke variant gekeken. En.... Uiteraard hebben wij ook aan de vegetariër gedacht. De gerechten zijn maximaal € 6.50, zo kan iedereen z'n tanden in BFF zetten!

☼ BETALEN ☼
- Gratis entree
- Geen muntjes, cash only
- Je kunt bij de bar en bij sommige deelnemers met pin betalen

☼ VERVOER ☼
Kom op de fiets of met de Texelhopper. Kom je wel met de auto, parkeer deze op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Let op: het is hier betaald parkeren.

Het festivalterrein is op 10 minuutjes fietsen vanaf de boot, met de auto is het 5 minuten. Op twee minuten lopen is de halte van de Texelhopper​.
Vlakbij de ingang is parkeergelegenheid voor fietsen en e-scooters en even verderop kan de auto geparkeerd worden. Navigeeradres: Rommelpot 11, 1797 RN Den Hoorn Texel

☼ MEER INFO ☼
Check www.beachfoodfestival.nl/.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

GRATIS UitTips!