Welkom bij Go-Kids Regio Utrecht & Amersfoort

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Lianne, woonachtig aan de rand van de regio met mijn man en 2 zoons (2012 en 2014). Ik hou er enorm van om leuke uitjes met het gezin te doen en originele plekjes te zoeken waar we ons met de kinderen kunnen vermaken. Zowel binnen de regio als daarbuiten, we gaan ook graag kamperen in Nederland.

In mei 2020 was ik op zoek naar een leuk uitje voor de dag, toen ik de oproep zag voor uitbreiding in het team van de regio. Dit was voor mij meteen een match! Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken? Lekker door de regio struinen op zoek naar leuke plekjes en deze delen met anderen, dat zag ik wel zitten. Met veel plezier en enthousiasme ben ik in september 2020 als ambassadeur van deze regio begonnen.
Per 1 mei 2021 heb ik de regio overgenomen, een geweldige kans waar ik niet lang over na heb hoeven denken. Een mooie stap om nog meer te gaan betekenen voor deze leuke organisatie en natuurlijk voor alle kinderen en (groot)ouders/verzorgers in de regio! 

In de regio ga ik op zoek naar alle leuke uitjes voor kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn dit dagactiviteiten en kinderfeestjes, maar ook kindvriendelijke restaurants, (sport)clubs en winkeladresjes. Daarnaast is cultuur ook een aspect waar ik aandacht aan ga besteden, zoals film, musea en theater.
De regio is groot en er is meer dan genoeg te ontdekken. Zoek je een leuke activiteit in Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten, De Meern, Driebergen, Zeist, Utrecht, Doorn, Maarn, Amersfoort of Leusden (en omringende dorpen), dan ben je hier aan het juiste adres!

Ben je net als ik nieuwsgierig naar de leukste activiteiten en adresjes en wil je ontzorgd worden in je zoektocht? Volg mij dan op facebook en instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ik hoop je telkens te verrassen!

We proberen binnen Go-Kids een zo uitgebreid en volledig overzicht te bieden. Heb je zelf nog tips of ideeën, of zou je willen samenwerken? Mail mij dan op utrecht@go-kids.nl.

Hartelijke groet,

Lianne

 

Log In