Algemeen

In hartje Venray ligt Schouwburg Venray. De schouwburg is een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas. Jaarlijks vinden er rond de 125 professionele voorstellingen plaats, waaronder toneel, musical, show, concert, cabaret en dans.

Familievoorstellingen

Ook de familievoorstellingen zijn goed vertegenwoordigd met een zeer gevarieerd aanbod! Aan deze voorstellingen zit regelmatig een leuke activiteit of workshop gekoppeld. Kijk in onze agenda voor alle voorstellingen en data.

De Artiest Eten & Drinken

Lekker een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan bij De Artiest, ook gevestigd in Schouwburg Venray. Ze hebben een speciaal Kids Only menu, dus voor ieder wat wils!

Extra leuk in oktober 2019: Familiefestival!!

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt het eerste Familiefestival plaats vanaf 10.00 uur in Schouwburg Venray. Tijdens dit festival kun je maar liefst 3 verschillende voorstellingen bezoeken:

Nijntje op de Fiets     2+

Alice in Wonderland   4+

Vet Kindercabaret      6+

Verder zijn er deze dag verschillende workshops, je kunt overheerlijke pannenkoeken eten van De Perdstal, lekker knuffelen met Chat van Ballorig, je laten schminken, een kijkje backstage nemen en nog veel meer!

En dat voor maar 7,50 euro p.p.!

Jullie komen toch ook? Bestel snel je tickets op:

https://www.schouwburgvenray.nl/programma/familiefestival-schouwburg-venray/05-10-2019-10-00/