1 juni was het zover! 

Versoepelingen!

De horeca is weer open, bij veel binnenspeeltuinen kunnen de kinderen weer lekker spelen, campings zijn weer open.... We mogen weer wat meer, gelukkig! Go-Kids houdt via dit LIVE BLOG bij waar je weer terecht kunt met de kinderen!

E-Village in Roggel

Whihoe! Er kan weer gegamed worden bij E-Village! De gamehal is in een compleet nieuw jasje gestoken, dat wordt dus extra genieten!

Jump XL in Horst

Per 1 juli gaat Jump XL in Horst ook weer open! Met vernieuwde horeca! Er kan dus weer naar hartelust gesprongen worden. Kunnen jullie ook niet wachten?

BoeBaDoe Farm 

Vanaf 1 juli kun je weer voor een heerlijk dagje uit terecht bij BoeBaDoe Farm in Beringe! Dat wordt weer fijn spelen en lieve dieren aaien!!

Ballorig Roermond, Venlo & Sittard

Bij Ballorig in Roermond, Venlo en Sittard zijn de deuren weer open. Er zijn verschillende Corona-maatregelen genomen, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen spelen. Zo moet je, ook als je een abonnementhouder bent, of een tienrittenkaart of vrijkaart hebt, altijd reserveren.

  • Er zijn tijdsvakken gemaakt om in te reserveren; 8.30 – 11.30 / 11.45 – 14.45 / 15.00 – 18.00, ook in weekenden en vakanties.
  • Per tijdsvak worden 30 gasten toegestaan, dit zijn kinderen én volwassenen.
  • Per reservering mogen 2 kinderen en 2 volwassenen mee met een maximum van 5 kinderen. Omdat ze bij Ballorig zoveel mogelijk kinderen willen laten spelen kan bij een reservering VAN 1 KIND, OOK MAAR 1 VOLWASSENE.
  • Entreeprijzen blijven ongewijzigd daar een tijdsvak van 3 uur de gemiddelde verblijfsduur is.
  • Kinderfeestjes en andere arrangementen zijn in de maand juni nog niet te boeken.
  • Er kan 1 reservering per keer gemaakt worden en wanneer de eerste reserveringsdatum voorbij is, kan opnieuw gereserveerd worden.
  • Kinderfeestjes kunnen helaas nog niet geboekt worden in de maand juni.

Meer info over Ballorig Roermond kun je hier vinden, Voor Ballorig Venlo kun je hier kijken en voor Ballorig Sittard kun je hier terecht.

Uit eten bij de Turfhoeve

Alle aanpassingen zijn gedaan, het terras staat met gepaste afstand klaar. We kunnen bij restaurant de Turfhoeve in Sevenum weer met de kinderen genieten van een lekkere pannenkoek, een lekker drankje en meer.... Voor een plekje op het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Willen jullie liever binnen eten, dan graag wel even een plekje reserveren via de website van de Turfhoeve of via een telefoontje. Genieten jullie toch liever thuis van een lekkere brunch, lunch of diner van de Turfhoeve? De breng- en afhaalservice blijft voorlopig ook nog van kracht, dus dit is zeker ook mogelijk!

Meer informatie over de Turfhoeve kun je hier vinden.

Museum de Locht 

Dit leuke, historische museum in Melderslo gaat woensdagmiddag 17 juni weer open. Voorlopig is De Locht 3 middagen per week geopend, de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag, van 12:30-17:00 uur. Bezoekers moeten van te voren even reserveren via de website of telefonisch. Museum de Locht gaat werken met tijdssloten. Alle RIVM maatregelen worden natuurlijk nageleefd. Er is een aangepaste en veilige route aangegeven, zodat de diverse paviljoens bezocht kunnen worden en er ook gebruik kan worden gemaakt van de horeca. Super leuk om met de kinderen te ervaren hoe het er vroeger aan toe ging op het platteland in Noord-Limburg! 

Meer informatie over museum de Locht kun je hier vinden.

 

BoeBaDoe Farm!

Bij de BoeBaDoe Farm in Beringe kun je genieten van een heerlijke vakantie in luxe safaritenten met eigen sanitair! En... met een heleboel lieve dieren. Op de BoeBaDoe Farm vind je pony's, koeien, honden en nóg meer lieve dieren. Genieten op de boerderij! Er kunnen weer kinderfeestjes en andere workshops geboekt worden. Daggasten moeten helaas nog even wachten en ook het terras is nog een poosje gesloten. 

Meer informatie over de BoebaDoe Farm vind je hier.

Vakantie bij Landal De Lommerbergen!

Helaas zul je voor een dagje uit bij Landal De Lommerbergen in Reuver nog even moeten wachten, maar wat dacht je van een vakantie? Huur een leuke bungalow op het park voor een weekend, midweek of langer en je kunt genieten! De restaurants op het park zijn geopend, het zwembad ook. Ook in het Grand Café kun je genieten! De restaurants zijn geopend naar de richtlijnen van het RIVM. Er mogen per restaurant 30 gasten genieten van een heerlijke maaltijd. Alleen het buffetrestaurant is dicht, maar dit is omgetoverd naar een á la carte restaurant. Zwemmen? Dat kan! Het Subtropisch Zwemparadijs is open. Hier wordt gewerkt met tijdsblokken en er moet vooraf even gereserveerd worden. 

Meer informatie kun je hier vinden.

Lunchroom & ijssalon Lo Solé

Bij ijssalon Lo Solé in Sevenum is er aan de overkant van de straat een groot, extra terras gerealiseerd. Hier kunnen 100 gasten terecht voor een lekkere lunch, diner, kop koffie met lekkers en een heerlijke ijscoupe of een handijsje. Ook het restaurant is weer open, hier kan dus ook weer genoten worden van al het goede. Het eigen terras is gesloten, zodat je veilig een ijsje kunt halen bij de vitrine. Er wordt gewerkt met shifts om alles in goede banen te leiden. Zo kun je bijvoorbeeld van 12:00-14:00 uur lunchen of van 14:15-16:00 uur.