De Turfhoeve in Sevenum is van oudsher een pannekoekenhuis, maar tegenwoordig kun je er ook terecht voor een heerlijk uitgebreid diner en een gezellige lunch! Het restaurant is in boerderijstijl, waardoor het een heel gezellige en gastvrije sfeer uitademt. 

Lunch

De Turfhoeve opent dagelijks haar deuren om 11:00 uur. Om 11:30 uur starten de koks en kan er geluncht worden. Met het hele gezin kan er genoten worden van een uitgebreide lunchkaart. Ook voor een familie etentje kun je terecht bij de Turfhoeve. Door de uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils. In de herfst en winter misschien wel lekker bij het vuur van de grote open haard en in de zomer kun je genieten op het ruime terras. 

Tip; Lekker uitgebreid lunchen met één van de kinderen. Genieten van elkaar én lekker eten.

Diner

In dit kindvriendelijke restaurant kun je genieten van een heerlijk diner. Drie gangen of een pannenkoek, bij de Turfhoeve hebben ze een uitgebreide kaart. Voor de kids is er een uitgebreide menukaart, zodat zij zelf kunnen kiezen wat ze lekker vinden. Als zij klaar zijn met eten kunnen ze gaan spelen in de speelruimte. Zodra het ook maar een beetje lente wordt is er buiten een groot luchtkussen voor de kinderen! 

Brunch

Elke zondag staat er bij de Turfhoeve een brunch-buffet klaar. Lekker vers brood, soepen en koude gerechten. Zo kun je de zondag nog eens goed beginnen! 

De brunch dient wel vooraf gereserveerd te worden. Dit kan hier