Wauw! Na de afgelopen herfstachtige dagen wordt het komende week weer mooi weer! 

Nazomeren met kinderen!

We krijgen toch nog de beloofde mooie nazomer, heerlijk! Daar zijn wij eerlijk gezegd wel weer aan toe na de nodige gehoest en snotneuzen met dit herfstweer (en dus thuisblijvende kinderen die eigenlijk naar school willen) We gaan straks dus dubbelop genieten van nog een paar mooie dagen in de zon! Natuurlijk, we mogen niet klagen na het prachtige weer van deze zomer, maar toch.... nog éven genieten van de warmte en dan wanneer het dan echt herfst wordt lekker met het dekentje op de bank. Go-Kids zette de leukste tips voor deze dagen voor je op een rijtje.

Ijsjes

De meeste ijssalons zijn nog open, dus deze dagen zijn perfect om nog even te genieten van een lekkere coupe of een handijsje. Hier vind je de ijssalons waar je de lekkerste ijsjes kunt halen! Blijf je liever thuis om een ijsje te eten? Maak ze dan zelf! Gezellig om te doen met de kids en daarna lekker in het zonnetje samen opeten. Hier vind je een paar lekkere recepten.

Zwemmen

Met dit lekkere weer is het natuurlijk fijn om nog een keer te gaan zwemmen. De meeste buitenbaden zijn nog geopend, dus dat wordt genieten! Hier vind je de leukste zwemplekken in Limburg!

Speeltuinen

Buiten spelen is voor kinderen ook super fijn. Daarbij doen ze dan nog even de broodnodige vitaminen op die in de herfst altijd weer mooi meegenomen zijn. Nu al helemaal. Wij zette de leukste speeltuinen voor de op een rijtje. Je vindt ze hier.

Buiten spelen in de natuur

Buiten spelen hoeft natuurlijk niet in de speeltuin, maar kan ook "gewoon" in de natuur!  Ga lekker wandelen in het bos, zoek mooie bomen uit waar je lekker in kunt klimmen en neem onze natuurbingo mee! 

Picknicken

Pak (bijvoorbeeld) woensdagmiddag een lekkere picknickmand vol lekkere dingen in en ga picknicken met de kinderen. Dat kan in het park, het bos of gewoon in eigen tuin!

 

Uit eten met de kinderen

Koken tijdens zulke warme dagen? Da's geen pretje. Hoe leuk is het dan om lekker met je gezin uit eten te gaan? Noord & Midden Limburg hebben genoeg leuke plekjes om heerlijk (op het terras) uit eten te gaan met de kids. Je vindt ze hier.

 

Veel plezier gewenst de komende dagen!!

Groetjes, Mirel