Met dit warme weer wil iedereen maar één ding en dat is lekker ploensen in het water! In Limburg zijn een aantal mooie plekken om te gaan zwemmen en Go-Kids zette deze voor je op een rijtje! Klik op de titels voor meer info. Bij de meeste zwembaden en dagrecreaties dien je vooraf online een ticket te reserveren! Check dit van te voren goed, zodat je teleurstelling voorkomt.

Zwembad Kessel

Midden in Kessel ligt het openluchtzwembad. Hier kan jong en oud zich prima vermaken in het zwembad en de speeltoestellen! 

BillyBird Drakenrijk in Reuver

Bij dit park hoeft echt niemand zich te vervelen! Natuurlijk kun je er lekker zwemmen en de kleintjes kunnen zich prima vermaken met een emmertje en een schepje. Maar er is meer.... veel meer zelfs! Een mega springkussen, een super cool Aquapark, een drakenbos.... Kortom, een heerlijk dagje uit!

Zwembad de IJzeren Man in Weert

4 binnenbaden, 6 buitenbaden en een mega lange glijbaan! Weer of geen weer, hier komen jullie de dag wel door, zou ik zo zeggen. Heerlijk genieten met de kinderen. Wat is er nu leuker dan een dagje plonsen en spatteren?!

Dagstrand Palm Beach van Area X in Roermond

Luieren op het zandstrand, zandkastelen bouwen, uitleven in het waterpark en lekker iets eten of drinken bij de beachclub. Wat wil een mens nog meer!? Het kan allemaal bij Area X in Roermond!

Familiebad de Bosberg

In Swalmen ligt dit heerlijke zwembad, waar je kunt roetsjen van een lange glijbaan, kunt genieten in het water en op de ligweide. En natuurlijk op het terras!

Fun Beach in Panheel

Een topdag beleef je bij Fun Beach in Panheel. Met het Little Beach voor kinderen t/m 12 jaar waar veel te beleven valt en heet grootste aquapark van Nederland, hoeft niemand zich te vervelen, dachten wij zo!

Strandbad de Kasteelse Bossen

In Horst, achter het Parkhotel, ligt strandbad de Kasteelse Bossen. Hier kun je op bepaalde dagen heerlijk genieten aan het strand, maar dan 'gewoon' in Horst aan de Maas!

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen

Toegegeven, het is een stukje verder rijden en dit leuke zwemparadijs ligt in Zuid Limburg en niet in Noord & Midden Limburg, maar hier kun je je een dagje prima vermaken met het hele gezin, binnen én buiten!

Zwemparadijs de Berckt in Baarlo

In Baarlo vind je zwemparadijs de Berckt, waar je heerlijk kun zwemmen, glijden en spelen! 

Helaas is dit zwembad nog gesloten.

Zwembad de Nieuwe Hateboer in Sittard

Ook iets verder naar beneden, in Sittard, ligt dit leuke zwembad. De Nieuwe Hateboer beschikt over 3 binnenbaden, 2 buitenbaden en een gezellige ligweide.

Zwembad de Roerdomp in Roermond

Voor de kleintjes is er bij zwembad de Roerdomp een aparte peuterhoek, voor de groteren en glijbaan en bubbelbad! Ook is er gelegenheid tot buiten zwemmen en relaxen!

Subtrpisch zwemparadijs Landal de Lommerbergen

Helaas is het gave zwemparadijs bij Landal de Lommerbergen nog gesloten voor daggasten. Maar... wat dacht je van een paar dagen op dit leuke park? Dan kun je niet alleen genieten van het zwembad, maar ook lekker uit eten en genieten van alles wat het park te bieden heeft! 

Tips;

Van lezer Sarina kreeg ik nog de volgende tips;

- Waldfreibad Walbeck, net over de grens bij Arcen heeft meerdere leuke zwembaden. Neem wel een mondkapje en pen mee wanneer je hier een dagje gaat genieten!

- Het strandbad van Parc de Witte Vennen in Venray is toegankelijk voor daggasten! Hier hoeft niet gereserveerd te worden. 

 

 

Ik wens iedereen heel veel zwemplezier!

Weet jij nog een leuke plek om een dagje te gaan zwemmen? Laat het ons weten via limburg@go-kids.nl en ik zet de tip erbij!

Groetjes, Mirel

 

Van lezer Miranda Habraken kregen we de volgende tip;

GochNess

Net over de grens in Duitland ligt GochNess, met een mooi natuurbad en een recreatiebad!