21 mei is het Hemelvaartsdag! Lekker een vrije dag en misschien zelfs wel een lang weekend! Ondanks dat veel gelegenheden nog gesloten zijn, kan er langzaam ook weer iets meer. Go-Kids zette een aantal leuke tips om deze dag te doen voor je op een rijtje.

Tip 1; (plannen maken voor) een weekendje eropuit!

Langzaam maar zeker gaan steeds meer campings en vakantieparken weer open. Bij Go-Kids hebben we de leukste plekken in Nederland voor je verzameld. Hier vind je de leukste vakantieparken, familiecampings en plekken om bijzonder te overnachten bij elkaar. Misschien zit er voor dit weekend nog wel iets tussen en anders is het al leuk om samen plannen te maken voor het Pinksterweekend of misschien zelfs de zomervakantie! 

Hier kun je alle tips vinden! 

Tip 2; met de kids een lekker stuk fietsen.

Het wordt prachtig weer met Hemelvaartsdag en dus de uitgelezen kans om eens lekker een stuk te gaan fietsen. Noord & Midden Limburg kent zoveel mooie plekken om te gaan fietsen! Neem een picknickmand mee vol lekkers, zoek een mooi plekje onderweg waar je kunt zitten en deze dag wordt er één met een gouden randje. Onderweg naar huis even langs jullie favoriete ijssalon maakt dit feestje helemaal compleet!

Kijk hier welke ijssalons geopend zijn volgens de RIVM richtlijnen.

Tip 3; waterspelletjes.

Met het heerlijke weer dat men voorspelt voor deze dag, is het ook heerlijk om lekker thuis te blijven en met water te gaan spelen! Dat wordt genieten! 

Hier vind je de leukste 10 waterspelletjes met kinderen.

Tip 4; Tuinlandia

Lekker genieten in eigen tuin en toch lekker vakantie vieren? Zet de tent op in de tuin, de bbq aan en je bent op vakantie. Net echt, reuze gezellig en voor de kinderen een avontuur! 

Tip 5; Aan de wandel met de gratis download; natuurbingo!

Even lekker de natuur in met de kinderen is altijd fijn. Helemaal als ze iets te doen hebben. Download daarom nu onze GRATIS Natuurbingo! De kids kunnen zich even lekker uitleven en het is nog leerzaam ook.

Hier kun je natuurbingo downloaden.

 

Een hele fijne Hemelvaartsdag gewenst!

Groetjes, Mirel