Opgroeicafé Steyl

Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!

Tijdens het opgroeicafé kun je, onder het genot van een kop koffie of thee, terecht voor een goed gesprek, opvoedtips en voor de gezelligheid! Ook kun je mee brainstormen over wat jij als ouder/opvoeder belangrijk vindt in de opvoeding en hoe Opgroeicafé hier een bijdrage in kan leveren. Zou je graag met andere ouders iets leuks of sportiefs ondernemen? Of vind je het fijn om te sparren met andere ouders/opvoeders? Dit en meer kan allemaal besproken worden tijdens het Opvoedcafé, in de Steyler Hoeskamer, de vriendenkring, op de Arnoldus Janssenstraat 64 in Steyl!

Je bent van  harte welkom van 9:30 tot max. 11:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kinderen zijn uiteraard van harte welkom!

Let op! Deze keer wordt er om 9:45 uur gestart met een (korte) wandeling langs de Maas! Tijdens deze wandeling wordt er gebrainstormd over wat jij als ouder/opvoeder vindt van bijvoorbeeld zelfvertrouwen bij kinderen of grensoverschrijdend gedrag. Ideeën voor gespreksonderwerpen zijn van harte welkom!

Na afloop van de wandeling is het tijd voor koffie of thee bij de Steyler Hoeskamer.

Nieuwschierig?

Hou dan de Facebookpagina van de Steyler Hoeskamer in de gaten!

Het Opgroeicafé is (vanuit buurtinitiatief) een samenwerking van Fonkelz Kindercoaching en Jong in Steyl. Voor meer info kun je mailen naar info@fonkelz.nl of jonginsteyl@gmail.com