Bij de bieb in Venlo hebben ze voor alle kinderen van de basisscholen verschillende leuke activiteiten bedacht. Jij hoeft je dus niet te vervelen deze zomer!

Peuters & Kleuters

BieBies Alfabet

Maak kennis met BieBies alfabet en versier jouw favoriete letter met alle woordjes die je erbij verzinnen kunt. Haal de letter op bij de balie van de Stadsbibiliotheek, knip, teken en plak er op los en lever hem in. Er zijn leuke prijsjes te winnen! In week 32 wordt telefonisch contact opgenomen met de prijswinnaars!

Onderbouw basisschool

Vakantielezen

Ga virtueel op reis met Vakantielezen! Heb je op school die mooie Vakantielezen-plattegrond gekregen? Dan kun jij thuis direct aan de slag. Je kunt je plattegrond ook ophalen bij de Stadsbibiotheek in Venlo. De bedoeling is dat jij zoveel mogelijk opdrachten vervult en daarmee stickers kunt verdienen. En extra leuk; het hele gezin doet mee! Ga jij mee op reis? Surf naar www.vakantie-lezen.nl en meld je aan. 

Bovenbouw basisschool

Rijg-je-Rijk

Ga deze zomer op (lees)avontuur met Rijk-je-Rijk! Haal de Rijg-je-Rijk-doe-kaart op bij de Stadsbibiliotheek en vervul zoveel mogelijk leuke doe-opdrachten. Hiermee verdien jij kralensetjes en kun je lekker aan het rijgen slaan. Versier jouw armband of sleutelhanger zo mooi als jij dat wil!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij nog meer leuke tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord en Midden Limburg! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------