Landal Greenparcs heeft een nieuwe, hele coole app ontwikkelt. Met deze app kun je op bijna elk Landal park een super toffe game spelen.  

Landal Adventure

Wat kun je nu allemaal doen met deze app? Zitten de kinderen dan de hele tijd achter een scherm? Nee! Met deze app gaan ze juist op pad! De natuur in, waar Landal zo voor staat. Met het hele gezin of alleen, het kan beide. Het is een een digitaal spel, dat kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar en hun ouders op en rond het park uitdaagt voor een speurtocht op het park naar ‘bouwstenen’ om een eigen digitale boomhut te ontwerpen en te bouwen. Om bouwstenen voor hun digitale boomhut te verzamelen, moeten de kinderen dus naar buiten. 

Camera

Met behulp van de camera van de smartphone kunnen de kids hun eigen creatie in augmented reality bekijken. De parken van Landal Greenparcs zijn natuurlijk allemaal verschillend. Maar dit maakt het extra leuk, want afhankelijk van in welk park de game wordt gespeeld, kan de boomhut ook een strandhut, berghut of watervilla zijn. De app bevat verschillende landschappen. Bossen, strand, water of bergen. Gaan jullie een volgende keer naar een ander park? Dan kan er weer een nieuwe hut gebouwd worden! 

Social media

De ontwerpen kunnen worden gedeeld op social media, waarbij de inzenders meedingen naar een verblijf in een echte boomhut bij Landal Greenparks! Bouwen dus!!

 

Veel plezier!