Sportcentrum Pica Mare  

Picardie 34, 6591 JE Gennep

  Pica Mare in Gennep is een zwembad, maar er is ook een sporthal voor diverse binnensporten inclusief een sportcafé. Ook beschikt Pica Mare over een grote zaal - tot maximaal 900 mensen - die geschikt is voor allerlei activiteiten. Deze zaal wordt beheerd door 4Events.

  In het zwembad kun je uiteraard zwemlessen volgen, maar ook vrijzwemmen. Pica Mare beschikt over meerdere zwembaden, een 25 meter wedstrijdbad met duikplank en een recreatiebad waarin een 30 meter lange glijbaan uitkomt. Tevens is er een apart peuterbad en kun je gebruik maken van een whirlpool en turkse tuinen.

  Bij Pica Mare zijn regelmatig (zwem)activiteiten voor kinderen, zoals een zwemdisco. En je kunt een Zed of Sop kinderfeestje vieren bij Pica Mare!

  Vrijzwemmen

  Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd!
  - Extra speelplezier, maak gebruik van de speelmaterialen in het water
  - Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugels of een zwemvestje te dragen en onder begeleiding te zijn van minimaal één volwassen
  - Er is altijd professioneel toezicht aanwezig

  Familiezwemmen en gezinszwemmen

  Op zoek naar een gezellig en actief uitje voor het hele gezin? Kom Familiezwemmen! Samen met je (klein)kinderen genieten en spelen in het water.

  - Alleen voor kinderen onder begeleiding van (groot)ouders
  - Extra speelplezier, maak gebruik van de speelmaterialen in het water
  - Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugels of een zwemvestje te dragen en onder begeleiding te zijn van minimaal één volwassene

  Zwemdisco

  Zin in een spetterend feest? Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar de Zwemdisco. Deze avond gaat het licht uit en de discolampen aan en kun je helemaal los gaan op de nieuwste hits. Het is altijd een groot feest!

  - Materialen in het water voor extra speelplezier
  - Er is altijd professioneel toezicht aanwezig
  - Vier je verjaardagsfeestje tijdens de Zwemdisco

  Aqua'fun, waterpret voor kids

  Heb je een B-diploma en wil je eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Kom dan mee snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! AQUA'FUN is een leuke, gevarieerde en uitdagende les voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, met minimaal zwemdiploma B. Plezier en bewegen staan bij deze les centraal.

  - Bewegen in het water is leuk en gezond
  - Maak contact met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes
  - Maak spelenderwijs kennis met verschillende groepslessen


  Adres

  • Adres: Picardie 34
  • Stad:  Gennep
  • Land:  NL
  • Postcode:  6591 JE