Heerlijk een dagje naar een pretpark.  Dat laten wij ons bij Go-Kids natuurlijk geen twee keer zeggen. Op naar de magie, de verwondering, het gillen in de achtbaan en de adrenaline. Met het zomerseizoen en naseizoen op het oog zetten wij niet alleen alle leuke pretparken op een rijtje in Nederland, maar ook de parken in Europa die je niet mag missen voor een dagje of weekendje pretpark met de kinderen.

Dit doen we niet zomaar met een blog; dit doen we met een exclusieve 74-pagina dikke gratis Pretpark special, boordevol tips, unieke kijkjes achter de schermen (alles over veiligheid bij Avonturenpark Hellendoorn), prachtige foto's, grappige weetjes en verrassende tips.

Download deze special gratis als e-magazine:

Download 'm hier gratis!

Tips voor leuke pretparken met kinderen

Lekker erop uit met het gezin en nieuwe attracties en werelden ontdekken is waar de Pretparkspecial om draait. Wij zetten de leukste pretparken op een rijtje. We weten zeker dat je aan sommige pretparken uit onze special nog nooit hebt gedacht! Dit e-magazine staat boordevol artikelen om jou te inspireren om alle leuke pretparken niet alleen te bezoeken, maar ook om het maximale uit een bezoek te halen. Je kunt immers jezelf onderdompelen in een wereld vol verwondering en actie, maar het is toch fijn als je door onze tips al de nodige voorkennis hebt over het park en de horeca (het hoeft niet altijd fastfood te zijn!)

Met het gezin naar een goedkoop pretpark

Een dagje pretpark kan mede afhankelijk van je inkomen een aardige aanslag zijn op het familiebudget. In ons e-magazine bespreken we natuurlijk ook dit onderwerp. Zo geven we je enkele bespaartips over hoe je de kosten iets kunt drukken. Je kunt immers meer doen dan goedkope kaartjes voor pretparken kopen. In het e-magazine passeren ruim vijftien parken de revue, dus zit er voor ieder wat wils bij. Ook is er een column te vinden met de stelling 'Pretparken zijn niet te duur'. Benieuwd? Download de Pretparkspecial dan gratis.

Drukte vermijden in een pretpark

Drukte, niemand zit er op te wachten. Een verlaten pretpark is ook saai, dus eigenlijk zoek je 'gezellige bedrijvigheid' voor jullie dagje uit. Wij hebben maar liefst negen tips in huis om de drukte zoveel mogelijk te vermijden. Enkele tips ken je misschien al, maar er zitten er zeker een paar bij die nieuw voor je zijn. Zo haal je het maximale uit een dag naar Efteling, Duinrell, Toverland, Movie Park Germany of Avonturenpark Hellendoorn. Wil je vaker terugkomen en je helemaal geen zorgen meer hoeven maken over drukte? Overweeg dan eens een abonnement. Hier zijn wij wat dieper ingedoken en wij hebben geconcludeerd dat ze verrassend gunstig kunnen uitpakken. Vooral omdat ze vaak ook allerlei voordeeltjes geven op andere uitjes en andere pretparken.

Nederland pretparkland

Wellicht is het je nooit opgevallen, maar in Nederland staan ontzettend veel pretparken. Ze zijn niet eens op twee handen te tellen. Je kunt dus prachtig op ontdekking in eigen land, net over de grens of net wat verder van Nederland af. Laat je verrassen in onze special. Superhandig: je kunt in het e-magazine direct vanuit de inhoudsopgave doorklikken naar de artikelen die je wilt lezen... Of je leest hem natuurlijk van A tot Z. 

Gratis lezen? Download nu het e-magazine!

Ik wil die gratis special!

Fotocredits header blog: Attractiepark Toverland