Tijdens een studiedag van de kinderen besloten we een uitstapje te maken naar De Pannekoekenbakker in Thorn, een charmant restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke pannenkoeken en kindvriendelijke sfeer. Het bleek een perfecte keuze voor een gezellig gezinsuitje!

De Pannekoekenbakker Thorn   De Pannekoekenbakker

Heerlijke Pannenkoeken voor de Kinderen

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd en naar onze tafel begeleid. De kinderen waren meteen enthousiast. Nadat we een heerlijke limonade bestellen, de kids kiezen voor de favoriete smaak watermeloen, gaan de kinderen op onderzoek uit naar de speelkelders. Even op ontdekking, want ze kunnen niet wachten om te gaan spelen, maar we moeten eerst nog even iets lekkers van de kaart uitzoeken. Alle drie de kids gaan voor het Smul Menu. Onze twee dochters kozen beiden voor de prinsessenpannenkoek, een kleurrijk versierde pannenkoek. Onze zoon ging voor de piratenpannenkoek, een stoere piratenvlag met smakelijke decoraties. Hun ogen werden groot,  toen de pannenkoeken werden geserveerd. "Wow, die zijn mooi!"

Prinsessenpannenkoek   Piratenpannenkoek

Smullen voor de Ouders

Natuurlijk gaan wij zelf ook genieten van een heerlijke pannenkoek! Er is een ontzettend ruime keuze aan pannenkoeken. Er staan meer dan 250 soorten pannenkoeken op de kaart. Sow....dit wordt nog moeilijk kiezen....... Ik bestel een gyros pannenkoek, een verrassende combinatie, heerlijk! Mijn man bestelt de Mexicaanse pannenkoek, een pittige en smaakvolle pannenkoek, die ik natuurlijk ook even wil proeven en die ook absoluut heerlijk was. 

Gyros Pannenkoek   mexicaanse pannenkoek

Spelen in de Speelkelder

Een van de grootste pluspunten van De Pannekoekenbakker in Thorn, naast de heerlijke pannenkoeken natuurlijk, zijn de fantastische speelkelders. Terwijl wij nog genieten van ons eten en drinken, rennen de kinderen vol enthousiasme naar beneden om te spelen. Er zijn twee speelkelders, eentje voor de allerkleinsten, baby's en peuters, en eentje voor de oudere kindjes. Er is een hoekje met grote bouwstenen en je kunt er klimmen. Er is zelfs een soort van geheime tunnel waar de kinderen doorheen kunnen. Het is fijn om te zien hoe ze zich amuseren, terwijl wij even rustig kunnen zitten en genieten.

Speelkelder   Speelkelder

Een Zoete Afsluiting

Geen maaltijd is compleet zonder een toetje, en De Pannekoekenbakker stelt ook hierin niet teleur. We kiezen verschillende desserts van de uitgebreide kaart en we vinden het wederom heerlijk. De kinderen zijn dolblij met hun ijsjes van hun Smul Menu, die prachtig zijn opgemaakt.

Toetjes   Toetje bij de pannekoekenbakker thorn

Smulmunten en de Grote Kluis

Een unieke en leuke toevoeging aan het kindermenu zijn de smulmunten. Elke kind krijgt smulmunten bij de maaltijd, die ze na het eten kunnen inleveren om bij de grote kluis speelgoed uit te zoeken. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je smulmunten op de sparen, zodat je de volgende keer iets groters kunt uitzoeken. De kids kunnen maar niet kiezen wat ze gaan kopen van hun smulmunten, er is dan ook veel keus! Uiteindelijk hebben ze alle drie super leuk speelgoed uitgezocht waarmee in de auto naar huis al druk gespeeld wordt. 

De Pannekoekenbakker   Pannekoekenbakker Kluis met speelgoed

Tip: Als de kids zijn ingeschreven bij de >>Kidsclub<< van De Pannekoekenbakker, dan krijgen ze extra Smulmunten bij hun bezoek!

Een Geweldig Gezinsuitje

Ons bezoek aan De Pannekoekenbakker in Thorn was een groot succes. Het restaurant biedt een perfecte mix van heerlijk eten, kindvriendelijke faciliteiten en een gezellige sfeer. De kinderen hebben volop genoten van hun pannenkoeken en het spelen in de speelkelder, terwijl wij ouders konden ontspannen en genieten van het heerlijke eten.

Als je op zoek bent naar een leuke en smakelijke bestemming voor een gezinsuitje, kunnen we De Pannekoekenbakker in Thorn van harte aanbevelen. We kijken ernaar uit om snel weer terug te gaan!

Kijk >>hier<< voor meer informatie over De Pannekoekenbakker Thorn. Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk een plekje reserveren? Dan kan dat >>hier!<< En wist je al dat je hier ook een te gek kinderfeestje kunt vieren? Je leest er >>hier<< alles over!

Go-Kids Limburg