Hekerbeekweg 84, 6301 EN Valkenburg

Bij 't Bukske in Valkenburg wordt je elke keer opnieuw weer hartelijk ontvangen. Je kunt hier komen genieten van alles wat deze speelboerderij te bieden heeft, bij goed én slecht weer. 

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de binnenspeeltuin met horeca én buiten op de speelboerderij, omringt door allemaal leuke dieren. Enkele keren per dag is er ook een leuke rondleiding tussen alle diertjes. Je kunt hieraan deelnemen voor slechts 1 euro!

                      diertjes speelboerderij het bukske valkenburg

Er is buiten ook een toffe skelterbaan te vinden, trampolines, schommels, glijbanen..... noem maar op!

                       Skelterbaan Het Bukske Valkenburg

Daarnaast is er een uitgebreide menukaart te vinden, genoeg keuze voor jong én oud. Kom er bijvoorbeeld lunchen met de kids na school of sluit af met een kids menu!

Je kunt hier ook terecht voor een geslaagd kinderfeestje. Op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een communiefeest? Dan ben jij ook hier aan het juiste adres!

                       indoor speelboerderij het bukske valkenburg


Nieuw bij 'T Bukske; Paardenlessen & Kinderfeestjes met paarden!

Kijk hier!  voor alle informatie over de verschillende kinderfeestjes & paardenfeestjes.

Je kunt nu ook onder professionele begeleiding van Rachel ter Brugge voor paardenlessen en paardencoaching terecht bij 'T Bukske. 

Rijles voor alle leeftijden; Iedereen is welkom, elke leeftijd, ook indien je bijvoorbeeld extra begeleiding nodig hebt ivm angst. Je kunt hier terecht voor een buitenrit, privé les en rittenkaarten. Informeer naar de mogelijkheden, want ook maatwerk is mogelijk bij 'T Bukske.

Paardencoaching; Paardencoaching is voor iedereen, voor kinderen die bijvoorbeeld moeite hebben op school, voor hun zelfvertrouwen, of speelt er een lastige situatie thuis? Dan kan paardencoaching hierbij helpen. Maar ook voor volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor