Putstraat 58, 6361 DK Nuth

Voor de leukste activiteiten met pony's ben je bij In Den Haversack aan het juiste adres!

Ponywandelingen

Regelmatig worden er leuke en gezellige ponywandelingen georganiseerd bij In Den Haversack. De duur van een ponywandeling is 30 of 60 minuten. 
Soms ontstaan de ponywandelingen spontaan, omdat het bijvoorbeeld onverwachts heerlijk weer is. Extra leuk natuurlijk, want zo kun je ook heel spontaan aansluiten! Tip: Wacht niet te lang om je aan te melden voor een ponywandeling, want de wandelingen zijn snel volgepland als ze online komen!

Check hier of je je kunt aanmelden voor een wandeling!

Ponywandeling In Den Haversack

Ponydagen

In de kindervakanties worden er super leuke ponydagen georganiseerd bij In Den Haversack. Er zijn ponydagen voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en van 6 t/m 12 jaar. Je mag een hele dag bij de pony's doorbrengen. Desiree, de eigenaresse, geeft elke keer weer een leuke originele invulling aan deze ponydagen. Van een paardenmassage tot kunstjes doen, knutselen en film kijken. En de grotere kinderen mogen zelfs blijven overnachten! 

Paarden kunstjes In Den Haversack

Meer info over wandelingen en ponydagen.

Kinderfeestjes

Ook voor de allerleukste thema kinderfeestje ben je bij In Den Haversack aan het juiste adres! Want bij In Den Haversack komen de paarden mee de zolder op om feest te vieren op de échte ponyzolder!

Kinderfeestje In Den Haversack

Meer info over kinderfeestjes.

Tip: Ook voor een babyborrel, doopfeest of communiefeest kun je terecht bij In Den Haversack!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor