Heldensedijk 3, 6088 NT Roggel

E-Village in Roggel is een gamecentrum voor alle leeftijden! Om de games bij E-Village te kunnen spelen, hoef je zeker geen computer-nerd te zijn, bij bepaalde spellen heb je niet eens in de gaten dat deze door een computer worden aangestuurd. Alle spellen zijn laagdrempelig en bovendien aan te passen aan je eigen 'fysieke' niveau.

Vaste prijs

Bij E-Village, gelegen naast Recreatiepark De Leistert, gaan sportief bewegen, plezier en spel hand in hand. E-Village heeft het allemaal. Of het nu gaat om games of multimediatechnieken. Leef je bijvoorbeeld uit op de nieuwste en vetste games, bijvoorbeeld op de XBOX 360, Playstation of Wii. Met meer dan 80 games is er voor elk wat wils. Ook een potje poolen, darten of tafelvoetbal behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt een vaste prijs persoon en dan kun je die dag onbeperkt gamen, spellen spelen en plezier maken!

Ieder weekend laserschieten

Wist je dat je ieder weekend kunt laserschieten bij E-Village? Op zaterdag en zondag kun je vanaf 14.00 uur van start gaan. Bij E-Village gebruiken ze laserpistolen met laserstralen. Door de speciale rookeffecten en laserstralen was laserschieten nog nooit zo spectaculair!

Het team van E-Village begeleidt het spel zodat het voor alle leeftijden superleuk is om te spelen. Minimum leeftijd voor het laserschieten is 7 jaar. 

Tennissen

Je kunt bij E-Village ook tennissen. Er zijn twee indoor tennisbanen waar dagelijks getennist kan worden. Rackets en ballen kun je lenen. Tennissen kan voor €20 per baan per uur.

50% korting met Limburg Card 

De Limburg Card is een kortingskaart voor maar € 5,- waarmee je een jaar lang geniet van korting voor 4 personen in Noord- en Midden Limburg. 

Met de Limburg Card profiteer je van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra's op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Noord- en Midden-Limburg.

Ook bij E-Village krijg je het hele jaar 50% korting op de entreeprijs. Je koopt de Limburg Card bij alle VVV-punten in Noord- en Midden-Limburg, dus ook bij Recratiepark De Leisert direct naast E-Village.

Nieuw!!

E-Village heeft een gloednieuwe attractie; de Air World! Súper gave, mega grote opblaasglijbanen, een survival- en stormbaan, een klimwand en nog veel meer! 

Extra gaaf zijn de special effects van blacklight, lasers en muziek! Wie komt er springen, glijden en klimmen? Natuurlijk kun je je vrienden uitdagen voor een heuse challenge; Wie gaat als snelste over alle hindernissen??

Voor €8 kun je 1 uur lang de meest coole air games uitproberen. Test uit hoeveel uithoudingsvermogen jij hebt in de 11 air arena's! Je kunt je bezoek aan E-Village Air World combineren met onbeperkt gamen en laserschieten of één van de arrangementen. 

 

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor