Pathé Maastricht
Sphinxcour 1, 6211 XZ Maastricht

Kinderfilms

De allernieuwste kinderfilms zie je natuurlijk bij Pathé Maastricht. Er is ook een leuke Kidscorner waar je kunt knutselen en kleuren!

Daarnaast worden er regelmatig speciale kinderdagen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas of Kerstmis. Houdt vooral de agenda van Go-Kids in de gaten voor de laatste updates!

Kleuterbios

Bij Pathé Maastricht hebben ze ook speciale Kleuterbios-voorstellingen. Speciaal voor 3-6 jarigen met het licht niet helemaal uit en het geluid wat zachter. Toegang is inclusief Kids combo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje), diploma en kleurplaat.

Aan de ouders is ook gedacht, die krijgen koffie of thee naar keuze en een koek/muffin. Zo wordt naar de bioscoop gaan met je kids een enorm feest!

Flexibele prijzen: voordelig naar de film

De prijzen van filmtickets zijn bij Pathé afhankelijk van het moment waarop je naar de film gaat. Doordeweeks is goedkoper dan in het weekend en overdag is goedkoper dan 's avonds.

Extraatje bij Pathé Maastricht: VoordeelDinsdag. Elke dinsdag ga je slechts voor € 7,50 per persoon naar de film. Check de verschillen en kies je moment!


Nieuw bij Pathe Maastricht: Go!Gaming

Speel je favoriete games met de beste kwaliteit op high-end Alienware PC's!
Je kunt ook komen gamen op de Playstation 5, Nintendo Switch en Xbox Series X! Of neem plaats achter het stuur en speel de leukste racing games op de Playseat Racing Simulators!


Verjaardagsfeestje

Natuurlijk kun je ook je kinderfeest bij Pathé Maastricht vieren!

Kaartjes voor de film kopen

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor