Vier Moederdag dit jaar met het hele gezin en maak er een onvergetelijke dag van in de prachtige regio Limburg! Ontdek de leukste uitjes die perfect zijn voor het verwennen van moeders en het creëren van mooie herinneringen samen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag in de natuur, een cultureel uitje, of juist iets actiefs om samen te doen, Limburg biedt voor elk wat wils. Verwen moeder met een heerlijke brunch, maak een ontspannen wandeling door de schilderachtige landschappen, bezoek een van de vele attractieparken of dierentuinen, of geniet van een gezellige picknick in het park. Met zoveel keuze aan activiteiten is er voor ieder gezin wel iets bijzonders te beleven op Moederdag in Limburg!

Moederdag | Hoedendag | Kasteeltuinen Arcen | Go-Kids Limburg

Moederdag Hoedendag bij Kasteeltuinen Arcen;

Op zondag 12 mei zal de tiende editie van Moederdag Hoedendag in Kasteeltuinen Arcen plaatsvinden. Een dag waar speciaal de dames worden verwend met diverse activiteiten, leuke modekraampjes en modeshows waarin prachtige hoeden worden getoond. 

Moederdag Brunch BloteVoetenPark Brunssum

Mama's mooiste ontbijtbuffet bij BloteVoetenPark Brunssum;

Wat is er nu leuker dan samen met de familie actief bezig te zijn in de natuur en te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet? Een perfecte gelegenheid om al het moois én lekkers van BloteVoetenPark Brunssum te ervaren. 

Brunchcruise bij Rederij Stiphout

Brunch- & Pannenkoekencruise bij Rederij Stiphout;

Tijdens moederdag kunnen jullie heerlijk genieten van een cruise op de Maas. Kiezen jullie voor de Brunchcruise? Of gaan de kids toch liever met mama onbeperkt pannenkoeken garneren en opeten tijdens de pannenkoekencruise? Beide zal gegarandeerd een succes zijn!

Moederdag Brunch Aan de Meule

Moederdagbrunch bij Restaurant Aan de Meule;

Ga met het hele gezin gezellig brunchen bij restaurant Aan de Meule. Iedere eerste zondag van de maand wordt hier een heerlijke zondagsbrunch georganiseerd, maar dus ook met Moederdag kun je hier komen genieten met de hele familie, want ook aan de kleintjes is gedacht! 

Moederdag Stardust Sittard

Grillen & Bowlen Stardust

Moederdag staat bij all American Bowling Starust in het teken van verwennen. Bij een gezelschap van 4 personen voor het arrangement "Sit Down Grill" eet de moeder op deze dag GRATIS mee! 

Pannekoekenbakker Thorn | Moederdag | Go-Kids Limburg

Presentje voor moeders bij De Pannekoekenbakker Thorn;

Kom je tijdens moederdag genieten van een heerlijke pannenkoek bij De Pannekoekenbakker Thorn, dan krijgt mama een presentje! Reserveer dus alvast een plekje!

SnowWorld Landgraaf

Moeders gratis bij SnowWorld Landgraaf

Ga op Moederdag samen de pistes op! Bij SnowWorld kunnen alle moeders op Moederdag gratis genieten van de pistes. Trakteer haar op een onvergetelijke ervaring en geniet samen van gezellig samenzijn op de hellingen. 

Ik wens jullie een heerlijke Moederdag toe!

Moederdag | blog | Go-Kids Limburg