Mind Mystery...here we come!

Even snel poseren bij aankomst en...hup naar binnen toe! Mijn jongens staan te trappelen, ze hebben er zin in! Een huis op de kop, tja, dat zie je dan ook niet elke dag he? 

Eenmaal binnen bij de kassa valt er al meteen wat te zien en te ervaren. Een grote kom met water waar iets leuks mee gebeurt...

En dan gaat het echt beginnen. We staan buiten voor een grote, zware deur vol spanning te wachten van wat er komen gaat. De deur wordt open gedaan en we worden meegenomen in het verhaal van Siebrandt, de uitvinder die tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte, die het huis op zijn kop heeft gezet.

Vervolgens vallen we van de ene verbazing in de andere in dit ontzettend leuke park. Wat is hier veel te doen, zien, ervaren en te beleven! Je kijkt echt je ogen uit!

We hebben al veel gedaan voordat we het huis op de kop naar binnen gaan. Ook dit is echt een vreemde gewaarwording en erg komisch om in rond te lopen. Ondertussen maken we leuke foto's.

In het park worden we bij de verschillende attracties ontvangen door medewerkers die uitleg geven en leuke weetjes vertellen. Dit is erg fijn, want je mist zomaar iets omdat er zoveel te zien is. De medewerkers betrekken de kids er heel leuk bij! Mooi om te zien!

Tussendoor eten en drinken we lekker wat op het terras, waar ook weer allerlei spellen zijn om te doen. Binnen in het restaurant ziet Jort een tafel die versierd is voor een kinderfeestje. Oh, kan dat hier ook? Jazeker!

Zelfs bij de uitgang worden we nog getrakteerd op trucs en illusies. We krijgen er geen genoeg van!

Wat vonden mijn jongens het leukst? Jort, de oudste, vond alles leuk :) Tibor, de jongste, vond de Vortex het allerleukst. Hier is hij dan ook wel ongeveer 20 keer doorheen gelopen :)

Wil jij dit park deze zomer ook gaan beleven? En je brein keer op keer laten foppen?

Kijk dan snel op de website van Mind Mystery voor meer info: 

https://www.mindmystery.nl/nl/

Meteen tickets bestellen kan hier:

https://www.mindmystery.nl/nl/tickets