Tijdens de feestdagen is het superleuk om lekker te eten met het hele gezin! Er zijn zoveel plekjes waar jullie samen heerlijk kunnen smullen. In deze blog ontdekken jullie allemaal toffe restaurants waar jullie als familie kunnen genieten van lekker eten. Klaar om te ontdekken waar jullie samen de lekkerste gerechtjes kunnen proeven?

Familie Kerstspeurtocht bij De Pannekoekenbakker Thorn

kerst pannekoekenbakker Thorn

Bij De Pannekoekenbakker Thorn hebben ze iets supertofs voor jullie tussen 7 december en 7 januari! Als jullie daar gaan lunchen, krijgen jullie na het betalen een speciale link voor een gratis speurtocht op je telefoon. Het wordt een te gekke kerstspeurtocht van zo'n 2 kilometer met mega veel kerstplezier! 

Meer info 🎅🏼

Kerstdiner bij BloteVoetenPark in Brunssum

Kerstdiner BloteVoetenPark

Bij het BloteVoetenPark kun je heerlijk dineren tijdens 2e en 3e kerstdag. Combineer een heerlijk 3-gangen diner desgewenst met de reflectortocht! Een culinair én actief uitje voor jong en oud! 

Meer info 🎄

Kerst bij restaurant Aan de Meule

Kerst bij restaurant aan de Meule

Bij restaurant Aan de Meule kun je kiezen uit een kerstbrunch of een kerstdiner voor het hele gezin. Kies voor een heerlijke Kerstbrunch op zaterdag 23 december of geniet van een feestelijk kerstdiner op 1e of 2e kerstdag. 

Meer info 🎅🏼

Feestdagen bij SnowWorld Landgraaf

Feestdagen SnowWorld Landgraaf

Bij SnowWorld kun je heerlijk komen dineren met het hele gezin. Kies uit een 3-gangen kerstfondue of een 5-gangen kerstdiner met de kerstdagen, maar ook met oudjaarsdag kun je hier heerlijk genieten van een geweldig buffet. 

Meer info 🎄

Kerst bij Stardust in Sittard

Kerst bij Stardust

Maak jouw kerst compleet met een gezinsuitje naar Bowling Stardust! Vier deze Kerst gezellig met eten en bowlen bij Stardust All American Bowling & Party Lounge. In het restaurant kun je heerlijk chillen en dineren in echte Kerstsfeer.

Meer info 🎅🏼

Laat het smaken en fijne feestdagen!