Een middagje Mind Mystery.


Wij zijn een middag met de kids (11, 10 en 6) naar Mind Mystery in Horst geweest. Het bleek een verrassend leuke middag!

Aangekomen wordt de aandacht meteen getrokken door een huis wat volledig op de kop staat. Ok, dat is eigenaardig…

Mind Mistery Huis Op Zn Kop
We worden hartelijk ontvangen en na een korte wachttijd meegenomen door een medewerker. We starten met het verhaal van de oprichter, Siebrand Jacob van Moelberen. Daarna worden we in vogelvlucht rondgeleid zodat we weten wat waar te beleven is.

De kinderen hebben uiteraard vooral aandacht voor het grote huis op zijn kop, maar we starten met enkele andere leuke illusies. Uiteindelijk lopen we enkele uurtjes rond om alle illusies te zien, horen en beleven.

Mind Mistery Horst
Voor de kinderen is het heerlijk om te lachen om de illusies en alles te mogen doen en aanraken. Voor oudere kinderen en volwassenen mooi te beleven hoe onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. De uitleg bij de illusies helpt hier bij.

Dan naar het huis op de kop. Dat is in feite een grote foto studio. Pas als je thuis de foto’s middels bewerken omdraait, zie je het èchte effect van dat hele huis. Een mooie manier voor wat gegarandeerde napret!

Mind Mistery Horst Huis
Al met al hebben we een hele leuke middag gehad, en is het zeker een aanrader voor een uitje van ongeveer een halve dag. Wij vonden het erg leuk!