Zomerkampen voor kinderen in Zuid-Holland

Go-Kids Rotterdam en Go-Kids Leiden-Den Haag hebben nauw samengewerkt om een uitgebreide lijst van zomerkampen samen te stellen die geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Of je kind nu geïnteresseerd is in sport, kunst, wetenschap, natuur of iets anders, er is voor ieder kind wel een geschikt kamp.

ONZE TIPS:
HAAI KIDS ZOMERKAMPEN
KOOMAN'S POPPENTHEATER ZOMERWEEK
MAD SCIENCE ZOMERKAMPEN
SUMMERCAMPS ZOMERKAMPEN
BEACH BREAK SURFKAMPEN
HAAGSE VOETBAL ACADEMIE VOETBALKAMPEN 
STICHTING DE STER ZOMERKAMPEN
JEUGDTHEATER HOFPLEIN ZOMERKAMPEN
VINEA ZOMERKAMPEN
GO WITH THE FLOW ZOMERKAMPEN

Haai Kids Zomerkampen

Van maandag 17 juli tot en met donderdag 20 juli kunnen alle kinderen deelnemen aan de fantastische activiteiten die speciaal voor hen zijn samengesteld. Bij Haai Kids draait het om plezier, avontuur en het ontdekken van nieuwe vaardigheden. Elke dag biedt een gevarieerd programma, variërend van sport en spel tot creatieve projecten en nog veel meer. Hierdoor zal geen enkele dag hetzelfde zijn! Kijk hier voor alle informatie.

Haai kids

Kooman's Poppentheater Zomerweek

Maak je eigen theaterpop en theatervoorstelling tijdens de supergezellige Zomerweek van Kooman's Poppentheater! Met elke dag een buitenactiviteit, een lekkere lunch en een gastoptreden. Kinderen van 6 tot met 11 jaar kunnen van maandag 10 tot en met donderdag 13 juli hun eigen theaterpop en voorstellingen maken. In het atelier en tuin van Kooman's Poppentheater worden de kids ontvangen. De zomerweek is inclusief lunch, drankjes/hapjes en een opname van de eindvoorstelling. Meer informatie lees je hier.
 
Zomerweek Koomans poppentheater

 

Mad Science zomerkampen

Lanceer je kind de zomer in met Mad Science zomerkampen in de regio Breda Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (Mad) Science nu echt voor staat! Deze dagen kun je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. De kinderen gaan op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap en techniek. Het kamp is geschikt voor kids van 4 tot en met 11 jaar. Kinderen zijn 4 dagen bezig met science van 9 tot 16 uur. In onze regio kun je meedoen op verschillende dagen en op verschillende plekken. Kijk hier voor een handig overzicht

Beach Break Surfkampen

Dit kamp wordt een volledig verzorgde week vol sport en plezier voor de kinderen en tieners. Sinds 2010 organiseert Beach Break met veel succes surfkampen. In de afgelopen jaren hebben ze meer dan 1000 kinderen enthousiast gemaakt voor golfsurfen. De instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en zijn gecertificeerd als ISA surfcoach of hebben een vergelijkbare opleiding afgerond. Hierdoor zijn de surflessen gegarandeerd veilig! Er zijn geweldige activiteiten gepland, met de nadruk op surfen. Lees hier alle informatie.

Surfkampen Noordwijk

 

Haagse Voetbal Academie zomerkampen

De voetbalkampen van de Haagse Voetbal Academie kunnen het best samengevat worden in één woord: plezier. Het is dan ook hun missie om ervoor te zorgen dat elke deelnemer na het einde van het kamp met een blij gezicht en voldaan weer naar huis gaat.
Het leren van nieuwe technieken en spelkennis is natuurlijk waar op geoefend wordt. Maar belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben, genieten van het spel, gezellig samen met (nieuwe) vriendjes/vriendinnetjes voetballen en nieuwe voetbaloefeningen/-spelletjes leren. Deze kampen zijn alleen overdag en duren van 10:00-16:00 uur. Lees hier meer.

Haagse Voetbal Academie

Het zelfvertrouwen van je kind versterken tijdens een zomerkamp? Dat kan!

Is jouw kind onzeker? En ben je op zoek naar een hele toffe manier op hem of haar daarbij te helpen? Dat kan bij de kampen van de Ster! De kampen zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen. Het hele kamp staat in het teken van plezier, het bouwen van zelfvertrouwen en het ontmoeten van leeftijdsgenoten met dezelfde missie! Lees hier meer over deze geweldige kampen! Lees hier alle informatie.

De ster zomerkampen

Theaterkamp van Jeugdtheater Hofplein

Beleef de leukste zomervakantie ooit op Theaterkamp! Vier dagen boordevol theater in een bosrijke omgeving, met natuurlijk Theaterkamp Got Talent, spannende bosspellen en verhalen rond het kampvuur. Hier maak je besties for life!

In een gezellig kamphuis op een schiereiland aan het Brielse meer ga je vier dagen lang onder leiding van verschillende theatermakers aan de slag met workshops spel, zang en dans. Lees hier meer over dit toffe kamp.

Theaterkamp Jeugdtheater hofplein

Summer Camp: dagkampen in Rotterdam en Gouda

Summer Camp is een heerlijk zomerkamp waar de kinderen een week lang allerlei leuke dingen doen, veel plezier hebben én enorm vooruit gaan in hun Engelse taal.

info & aanmelden

Tijdens het kamp is alle communicatie in het Engels, zo krijgen de kinderen zelfvertrouwen en leren ze de taal heel snel en goed gebruiken.

Zomerkamp in Rotterdam en Gouda

VINEA Zomerkampen

Ken je de geweldige zomerkampen van Vinea Vakanties? Daarmee bezorg je jouw zoon of dochter de leukste week van het jaar - superleuke dingen doen met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van ervaren en enthousiaste reisleiders.

Er zijn heel veel verschillende zomerkampen, voor elk kind zit er wel iets gaafs bij. 

Korting op Vinea Zomerkampen!

Met de Go-Kids kortingscode krijg je € 35 korting per persoon, per boeking van een Vinea Zomerkamp. Dat is mooi meegenomen, of niet dan? Lees hier meer!

Vinea zomerkampen

Zomerkampen van Go with the Flo in Bergen aan Zee

Kom jij in de zomervakantie (van 17 juli t/m 1 september) een dag, meerdere dagen of een week genieten van de sportieve zomerkampen van Go with the Flo? Alles is voor je geregeld, van begeleiding tot eten en drinken. Bovendien ben je lekker bezig met vele verschillende activiteiten. Je kan hier volop genieten van het mooie weer en het stand! Lees hier meer!

zomerkampen

Voor de sportliefhebbers zijn er diverse zomerkampen waar ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en nieuwe sporten kunnen ontdekken, zoals voetbal, tennis, hockey, zwemmen, zeilen en paardrijden. Deze zomerkampen in Zuid-Holland bieden professionele begeleiding en geven kinderen de kans om te groeien, plezier te hebben en zelfvertrouwen op te bouwen.

Voor de creatieve zielen zijn er zomerkampen die zich richten op kunst, theater, dans en muziek. Kinderen kunnen hun talenten ontwikkelen, nieuwe technieken leren en deelnemen aan opwindende optredens en presentaties. Ontdek de beste zomerkampen in Zuid-Holland verzameld door Go-Kids Rotterdam en Go-Kids Leiden-Den Haag voor een zomer vol creatieve expressie.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar wetenschap en technologie, zijn er zomerkampen die zich concentreren op STEM-onderwerpen (Science, Technology, Engineering en Mathematics). Kinderen kunnen experimenteren, leren over robotica, coderen, 3D-printen en nog veel meer. Deze zomerkampen in Zuid-Holland stimuleren de interesse in wetenschap en technologie en leggen een solide basis voor toekomstig leren. Ontdek de spannende wereld van STEM met de zomerkampen verzameld door Go-Kids Rotterdam en Go-Kids Leiden-Den Haag.

Naast sport, kunst en wetenschap zijn er ook zomerkampen die de natuurlijke schoonheid van Zuid-Holland verkennen. Deze kampen nemen kinderen mee op avontuurlijke tochten door bossen, duinen, stranden en andere prachtige buitenlocaties. Ze leren over de flora en fauna, doen aan natuurobservatie en ontwikkelen een dieper begrip van het milieu. Ontdek de wonderen van de natuur met de zomerkampen in Zuid-Holland, verzameld door Go-Kids Rotterdam en Go-Kids Leiden-Den Haag.

Zomerkampen special Go-Kids Rotterdam