Mad Science zomerkamp! 

De zomerkampen van Mad Science  zijn een belevenis voor kinderen: vier dagen vol experimenten en proefjes.Wat is een Mad Science Zomerkamp? Het is een zorgeloze week vol met activiteiten, ontspanning en experimenten. 

Wat houdt het zomerkamp in?

In de ochtend krijgen de kinderen uitleg over het thema van de dag. Daarna gaan ze aan de slag met verschillende proefjes en experimenteren ze er de hele dag op los. Leren door lekker veel zelf te doen! Tussendoor is nog voldoende ruimte om lekker (buiten) te spelen. 's Avonds slapen de kinderen thuis in hun eigen bed, zodat ze de volgende ochtend weer uitgeslapen kunnen deelnemen aan de volgende te gekke dag. 

Extra leuk: Met Go-Kids deal ontvang je €30 korting Kortingsdeal

Zomerkampen in het kort 

  • 4 dagen van 09.00 - 16.00 uur 
  • leuke en professionele begeleiders
  • voor kinderen van 7 - 11 jaar 
  • inclusief labjas en diverse take-home's

Check voor alle info over de Mad Science Zomerkampen deze website!

Zomerkampen op verschillende locaties hier in de regio.

Er zijn heel veel kampen in Zuid-Holland, dus ook als je wel op vakantie gaat, zit er vast nog een week bij waarin jullie thuis zijn. 

Mad Science Kinderfeestje

Mad Science verzorgt super te gekke leerzame kinderfeestjes! De kinderfeestjes van Mad Science staan bol van spectaculaire demonstraties en spannende proefjes en experimenten die ze zelf mogen uitvoeren tijdens het feestje. Kijk hier voor meer informatie

 

Wil je meer weten over de kampen of kinderfeestjes of je kind gelijk inschrijven? Ga dan naar de website van Mad Science!