Haai Kids dagkampen

Haai Kids dagkampen organiseert dagkampen met sport- en spelactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Het doel is om kinderen in verschillende gebieden de mogelijkheid te bieden om leuke activiteiten te ondernemen tijdens schoolvakanties. Het ervaren team van Haai Kids zet zich met passie in om deze activiteiten op een leuke, educatieve en speelse manier te organiseren, zodat elk kind een onvergetelijke dag kan beleven. Het is een dag of week waar ze het hele jaar naar uitkijken. Welkom bij Haai Kids!

Waarom kiezen voor een dagkamp?

Tijdens de zomervakantie heb je zeker zes weken vrij, maar wat ga je al die tijd doen? Met de dagkampen van Haai Kids ben je helemaal weg, maar toch dicht bij huis. Je kunt samen met je vriendjes en vriendinnetjes deelnemen en ook nieuwe vriendjes maken. Maar niet alleen tijdens de zomervakantie kun je genieten van Haai Kids. Ze organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten, voornamelijk tijdens de schoolvakanties. Houd de agenda goed in de gaten!

Haai Kids Expert

Bij Haai Kids Expert kun je je helemaal onderdompelen in activiteiten die je leuk vindt, zoals sport, muziek en nog veel meer. De specialisten van Haai Kids nemen je mee in de diepte van deze activiteiten en halen het beste in jou naar boven.

Haai Kids Ontdekking

Haai Kids Ontdekking biedt dagkampen waarbij spelen, leren en ontdekken centraal staan. Elke dag staat in het teken van een specifiek thema. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Haai Kids Beleving

Bij Haai Kids Beleving draait alles om het maken van nieuwe vrienden en het creëren van levenslange herinneringen. Doe mee met onze geweldige dagkampen verspreid over Nederland. Wanneer ga jij de belevenis met ons aan?

Haai Kids Groei

Bij Haai Kids Groei staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Creatieve opdrachten, ontspanning en plezier moedigen je aan om je talenten te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je je goed voelt tijdens deze groei.