Koos de Koala heeft leuk nieuws! Hij mag de hoofdrol spelen in een nieuwe speurtocht in samenwerking met Soekky Stories. Op 2 t/m 8 augustus gaan ze het wereldrecord proberen te verbreken met de allergrootste groene speurtocht. Overal in Nederland gaan kinderen de natuur in en beleven samen met Koos de Koala een gaaf avontuur door middel van GPS. Er zijn al veel locaties en er komen steeds meer locaties bij. 

Locaties =>

Meedoen is gratis. Het avontuur kan gespeeld worden op vakantieparken en in natuurgebieden (klik op speler/particulier). En met de vrijwillige donaties gaan we zoveel mogelijk bomen planten!

Meer info =>

Hoe kun je meedoen:

Er zijn verschillende stadsparken waar je de speurtocht kan doen. Maar je kan ook jouw stadspark of natuurgebied opgeven voor de grootste groene speurtocht in week 31!
Soekky Stories zet de tocht op deze locatie uit en in week 31 kan er mee gedaan worden aan deze wereldrecordpoging. Om het een wereldrecord te laten worden hebben we heel veel spelers nodig, daarom zou het te gek zijn om jouw locatie te promoten in je eigen netwerk.

Aanmelden =>