Go-Kids regio  Den Bosch

Hoi,

Wat leuk dat je op zoek bent naar te gekke uitjes voor jou en je gezin of naar nuttige adresjes die je nodig hebt voor je kinderen. Je bent hier helemaal aan het juiste adres! Uitjes, kinderactiviteiten, restaurants, clubs en kinderfeestjes... we hebben ze allemaal verzameld op Go-Kids.nl. Dat doen we per regio, zodat het voor jou duidelijk is wat er allemaal te vinden is bij jou in de buurt! Check ook vooral even de agenda als je op zoek bent naar een leuk uitje! 

En dan nu iets over mij. Ik heet Lilian van Sonsbeek en ik ben de vrouw van Willem en mama van een prachtige dochter genaamd Rosalie. Ik ben zelf woonachtig in Geffen, op korte afstand van de bourgondische en gezellige (Bossche bollen!!) stad Den Bosch. In dit gebied gaan we met zijn allen los tijdens de carnaval, maar zoeken we de gezelligheid eigenlijk ook de rest van het jaar op. Ik ga er zelf ook graag op uit met mijn gezin en daar hoort natuurlijk ook onze trouwe viervoeter Lea bij! Wandelen in de prachtige natuurgebieden, samen ontspannen in het zwembad, het zijn allemaal uitjes waar ik intens van geniet. Ik kijk dan ook uit naar alle uitstapjes die er nog komen gaan!

Heb jij zelf nog een leuk idee waarvan jij denkt dat dit echt op de site erbij moet? Of misschien ben je zelf wel een leuke tip?! Stuur dan vooral een mailtje naar denbosch@go-kids.nl

Nieuwsgierig geworden? Check:

Website Go-Kids Den Bosch
Facebook Go-Kids Den Bosch
Instagram Go-Kids Den Bosch
Aanmelden Nieuwsbrief Go-Kids Den Bosch

Hartelijke groetjes,

 Lilian

Log In