Welkom

Welkom bij Go-Kids Friesland, wat leuk dat je de website bezoekt! Op de website Go-Kids Friesland vind je het meest complete overzicht van leuke kindvriendelijke restaurants, speellocaties voor binnen en buiten, attractieparken en musea. Sinds 2018 vind je hier alle kindvriendelijke plekjes die je als ouder in Friesland graag zou willen kennen!

Hoe werkt het?

Onder "Uitjes" vind je bestemmingen waar je met de kinderen naar toe kunt voor een uitstapje, gesorteerd in de categorieën; Erop uit, eten & drinken, overnachten en winkelen. In de agenda vind je allerlei kindvriendelijke evenementen, gesorteerd op datum. Natuurlijk vind je op Go-Kids ook heel veel kinderfeestjes! Klik op Kinderfeestjes om te zien welke verschillende soorten kinderfeesten je in Friesland kunt organiseren. Bij opgroeien lees je over plekken die prettig zijn om te kennen als je opgroeiende kinderen hebt. Daarnaast vind je een overzicht met allemaal leuke en bijzondere clubs en verenigingen. 

Verder worden er regelmatig blogs geplaatst over de meest uiteenlopende onderwerpen, hebben we een YouTube-kanaal waar onze kidsreporters vloggen tijdens hun uitstapjes én versturen we voor iedere schoolvakantie een nieuwsbrief met daarin de leukste tips voor tijdens de vakantie.

 

Veel lees én speelplezier!

PS: Via  Facebook en Instagram wordt je op de hoogte gehouden van de leukste activiteiten in Friesland!
Heb je nog leuke tips of aanvullingen voor Go-Kids Friesland of wil je als bedrijf een vermelding op deze site, mail dan naar: friesland@go-kids.nl

Log In