Ben jij op zoek naar een uniek kinderfeestje dat ook nog eens superstoer moet zijn? Dan ben je bij Lasergameverhuur Groningen aan het juiste adres voor een superstoer kinderfeestje!

Lasergamen als kinderfeestje

En dat kan gewoon thuis! Of in het bos, op het plein of in een zaaltje. Het maakt helemaal niets uit, want jij krijgt de spullen voor het lasergamen gewoon thuisgestuurd. Doordat je de spullen thuis hebt kun je net zo lang gamen als je zelf wilt. Je bent niet afhankelijk van verschillende rondes of tijden maar je kunt lekker de tijd nemen.

Lasergameverhuur Groningen

Verschillende guns

Je kunt bij lasergameverhuur Groningen 2 verschillende guns huren. Er is een lichtere variant die veel wordt gebruikt door kinderen tot 10 jaar. Naast het gewicht is er nog een verschil, je hoeft de lichtere gun tussendoor niet te herladen.

Alleen maar op elkaar schieten?

Nee joh, Lasergameverhuur Groningen stuurt niet alleen alle benodigdheden op. Je krijgt ook nog eens instructies meegestuurd van maar liefst 7 spellen! Daar zit vast iets leuks tussen!

Lasergameverhuur Groningen

 

Extra's

Naast de laserguns zijn er ook nog verschillende extra's aan te schaffen waardoor het spel nog spannender en leuker wordt. Bijvoorbeeld: Een camouflagenet, een rookmachine, obstakels en nog véél meer!