Antillenstraat 9a, 9714JT GRONINGEN

Mini Jump

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze Trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 1,5 t/m 6 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

https://jump-xl.com/nl/lessen/mini-jump 

Happy Hours

Ben jij op zoek naar een toffe weekend activiteit? Willen je actief bezig zijn en houd je wel van een feestje? Dan is Jump XL op de vrijdag- en zaterdagavond the place to be! Tijdens de Happy Hours gaan de Discolichten aan, de muziek harder en zo Jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het Jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

https://jump-xl.com/nl/lessen/happy-hours 

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

https://jump-xl.com/nl/lessen/jumpscool

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor