NIEUW: onze supercoole Go-Kids app! (althans dat vinden wij :)

Al meer dan 11 jaar inspireren we ouders met kinderen in heel Nederland als het gaat om kindvriendelijke activiteiten in de regio. En dat kan nu ook via onze gratis te downloaden app! Inspiratie voor kindvriendelijke uitjes, activiteiten, feestjes, horeca en overnachtingen kun je met verschillende overzichten en selecties nu eenvoudig en snel vanaf iedere locatie opdoen. 

Lees verder na deze tips

Unieke functies in de app

De app heeft, naast alle informatie die ook op go-kids.nl te vinden is, ook een aantal unieke functies. Bouwstenen als ‘speciaal voor jou’ en ‘in de spotlight’ geven je deals, winacties en aanbiedingen die exclusief via de app verkrijgbaar zijn. Ook is er het weerbericht gekoppeld, zodat je direct kunt checken of de weersomstandigheden goed zijn voor je gekozen uitje. Lekker handig toch! 

De app maakt het je dus nog makkelijker om op een overzichtelijke manier inspiratie op te doen voor uitjes, activiteiten, horecagelegenheden, kinderfeestjes of overnachtingen met de familie. Of je nu thuis of ergens op vakantie bent (in Nederland), met de Go-Kids app heb je direct inzicht in de kindvriendelijke mogelijkheden in de buurt. De app is volledig gratis te downloaden en er is geen inlog nodig. Dit maakt de app voor iedereen toegankelijk en heel laagdrempelig in gebruik. Wij zijn super enthousiast en samen met onze klanten trakteren wij jullie dan ook op leuke winacties om dit samen met jou als Go-Kids volger te vieren. We zijn ook heel erg benieuwd wat jij van onze app vindt! Reagern kan via tip ons in de app, of via info@go-kids.nl. 

Downloaden maar!

Download de app in Android of Apple:

via PLAY STORE (Android)

via APP STORE (Apple)

Log In