Win een gezins overnachting in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling!

Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel op 500 meter van de Efteling voor maximaal 6 personen!

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel.

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een fantastisch mooi familiehotel. Omdat het zo'n gaaf hotel is en wij het iedereen gunnen om een nachtje hier te slapen mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten voor maximaal 6 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel en om de hoek van de Loonse en Drunense Duinen. Ook zijn de Beekse Bergen vanaf hier goed te bezoeken.

Familie hotel Kaatsheuvel

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is de ideale uitvalsbasis voor actieve avonturen. Het hotel ligt in het hart van de provincie en op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij het GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin met heerlijk relaxed terras beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden, de allerkleinsten roetsjen van de glijbaan en spelen met de schommel. Ook kan je op het dakterras midgetgolf spelen, leuk om met het hele gezin te doen. Verder is er tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart tafeltennis voor de gasten! 

Voorwaarden van deze winactie:

  • De winactie zal plaatsvinden op de facebook pagina van alle Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op facebook en tag je iemand die dit ook wilt winnen. Delen mag, graag zelfs! Op woensdag 31 mei 2023 maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemers. 
  • De winnaar ontvangt een cadeaubon voor 1 gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt voor maximaal 6 personen. (Deze winactie is zonder toegang tot de Efteling).
  • Boeking op basis van beschikbaarheid (feestdagen uitgezonderd) en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2023

Voor meer informatie over het hotel kijk hier

10% tot 15% korting bij het GuestHouse Hotel

Weet je dat we voor onze Go-Kids volgers het hele jaar een super kortingsactie hebben? Je krijgt van 10% tot 15% korting op een hotel overnachting bij het GuestHouseHotel Kijk hier voor deze actie

Wist jij dat er naast de Efteling ontzettend veel te beleven valt in de regio? Speciaal voor deze zomer heeft het hotel een aantal andere gave arrangementen voor haar gasten.

Log In