Gek op LEGO, DUPLO en Playmobil? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In beleefwinkel het Stenen Tijdperk kun je terecht voor nieuwe én tweedehands LEGO, DUPLO en Playmobil. Je vindt er voortdurend nieuwe sets in verschillende thema’s. De tweedehands sets worden zelf uitgezocht, daardoor kunnen ze qua samenstelling afwijken van het origineel. In de winkel kun je uitgebreid kennis maken met de vrolijke bouwstenen en speelfiguren van LEGO en Playmobil, stap eens binnen in deze bijzondere en wondere wereld! Maar dit is ook dé plek voor een Playmobil bouwochtend voor je dreumes of een LEGO kinderfeestje!

Speelcafé

Het LEGO en Playmobil speelcafé vind je achterin de winkel en is voor iedereen vrij toegankelijk. Ouders genieten hier van een bakje koffie, wat lekkers en/of een broodje, terwijl de kinderen heerlijk vrij spelen.
Voor de allerkleinsten staan er lage DUPLO tafels, voor de grotere kinderen zijn de hogere LEGO en Playmobil tafels. Er staan ook een groot aantal gesorteerde LEGO sets klaar. Klaar om met behulp van de bouwinstructies weer in elkaar gezet te worden. Heb je al eens ervaren hoe het is om in donker te bouwen met echte lichtgevende stenen? In de ‘Special Effects’ kamer kun je met lichtgevende stenen je eigen creaties maken!