Have fun shopping! 

De stenen winkel Tutte Belle is gevestigd in de Kleine Kerkstraat, de leukste winkelstraat van Leeuwarden. Bij Tutte Belle komt passie voor kinderkleding én het mixen & matchen van verschillende merken en stijlen bij elkaar! Het combineren van grote commerciële merken met kleinere, onbekende labels om zo tot verrassende outfits te komen. Zoek je een outfit voor een speciale gelegenheid of juist voor elke dag? Tutte Belle heeft het in huis! Uiteraard met matching accessoires als riempjes, tassen en kettingen om het af te maken.

De merken komen overal vandaan: Nederland, maar ook uit Scandinavië, Frankrijk en Amerika wordt veel moois gehaald. Alles om ervoor te zorgen dat shoppen voor kids een feestje is!

Nieuwe kleding verkopen ze van de merken DDD, Kidz-Art, B-Nosy, Stones and Bones, Someone, Waaaw, nOeser, Vintage Cowboys

2de hands kleding

Bij Tutte Belle vind je een mooie mix van nieuwe en ook 2e-hands merkkleding voor kinderen. Van de 2e-hands kleding vind je alle merken bij Tutte Belle! Van Ninni Vi en Flo tot Tumble 'n Dry en Mim-Pi. Er gaat dagelijks nieuwe kleding de winkel in, dus kom gerust regelmatig een kijkje nemen :-)

Kleding inbrengen

Heb je merkkleding die je wilt inbrengen? Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar bent gewoon welkom onder openingstijden. Alleen op zaterdag is het niet mogelijk om kleding in te brengen.