POSH! De boetiek waar kids blij van worden!

Bij deze hippe kinderkleding winkel in het centrum van Burgum scoor je nét even wat andere kleding voor je kids! Dagelijks zijn ze op zoek naar de leukste, hipste spulletjes voor baby en kids van 0-12 jaar. Unieke items gemaakt van prachtige stoffen, eyecatchers met coole prints en goede basics.

De eigenaresse Ingrid Jorritsma vindt het belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de kleding die ze aantrekken en dat het graag gedragen wordt. Dat geeft kids vaak net wat meer zelfvertrouwen en voorkomt over-consumeren. Het is zo mooi wanneer deze spulletjes op verschillende manieren iets toevoegen.

Kom gezellig langs in deze mooie winkel!

Naast baby- en kinderkleding vind je in deze superleuke winkel ook hele leuke dekentjes en lakentjes hebben van o.a. het Nederlandse merk Mies & co

En wat dacht je verder van de heerlijke zachte knuffels van Jellycat, regenlaarsjes en niet te vergeten de net nieuwe te gekke steps van Micro-step?

Ga dus snel kijken! Of shop direct online in de super handige en overzichtelijke webshop!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes van Posh? Schrijf je in hier voor de nieuwsbrief en krijg € 5,- kado.