POSH! De boetiek waar kids blij van worden!

Bij deze hippe kinderkleding winkel in het centrum van Burgum scoor je nét even wat andere kleding voor je kids! Dagelijks zijn ze op zoek naar de leukste, hipste spulletjes voor baby en kids van 0-12 jaar. Unieke items gemaakt van prachtige stoffen, eyecatchers met coole prints en goede basics. Eigenaresse Ingrid Jorritsma vindt het belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de kleding die ze aantrekken en dat het graag gedragen wordt. Dat geeft kids vaak net wat meer zelfvertrouwen en voorkomt over-consumeren. Het is zo mooi wanneer deze spulletjes op verschillende manieren iets toevoegen.

Voor exclusieve kinderkleding merken in Friesland moet je bij Posh Kids zijn!

Merken die je niet overal ziet, vind je hier bij Posh zoals Donsje, Ammehoela, MP Denmark, Phil & Phae, Scotch & Soda, Marmar Copenhagen, CarlijnQ, Bonmot en nog veel meer. Dus 

Naast aparte baby- en kinderkleding vind je in deze superleuke winkel ook hele leuke dekentjes en lakentjes hebben van o.a. het Nederlandse merk Mies & co. En wat dacht je verder van de heerlijke zachte knuffels van Jellycat, regenlaarsjes en niet te vergeten de net nieuwe te gekke steps van Micro-step?

Shop the Posh Look

Om jullie te helpen met het stylen van de leukste outfitjes, en inspiratie te geven van alle leuke, nieuwe collecties elk seizoen kun je online, shoppen via hun eigen lookbook! Dat is pas hip en gemakkelijk. Kijk snel voor de Posh Look in de webshop!

Shop direct online

Posh helpt de Kledingbank

Ieder kind heeft recht op warme en goed passende kleding. Je zou denken dat dit een primaire levensbehoefte is, helaas wordt de kledingbank door de gemeente niet gesubsidieerd. Zij moeten helemaal zelfstandig draaien en dat moet anders vindt ook Posh Kids Boutique!

Helpen jullie ook? Dat kan door de kinderkleding die je niet meer gebruikt aan Posh te doneren. Iedere 1e week van de maand kun je deze kleding bij hen brengen. Graag gewassen en netjes in een tas aanleveren. Denk aan truien, broeken, mutsen, sokken, pyama’s ondergoed. Geef je oude kinderkleding een tweede leven en help kinderen die het ietsje minder hebben in Nederland.