Win een Video van Sint!

Over Video van Sint

Alweer voor het 10e jaar lang spreekt Sinterklaas jou toe via deze persoonlijke videoboodschap! Niet alleen weet hij  je naam, maar hij weet ook precies te vertellen wat je leuk vindt, wat je hobby's zijn, wat je goed kunt of wat je misschien nog een beetje moet oefenen. Maak jouw Sinterklaasfeest er één om nooit te vergeten met dit bijzondere cadeau van Video van Sint!

Cadeau

Dat Sinterklaas alles van je weet is natuurlijk algemeen bekend, maar dat hij je toespreekt vanaf de televisie is toch wel een hele bijzondere belevenis! Ben je lief geweest? Heb je je zwemdiploma gehaald? Goed je best gedaan op school? Sinterklaas weet het allemaal! Wat extra leuk is, is dat Sinterklaas over iedereen in de kamer wel iets weet, hoe doet hij dat toch?

Magisch avontuur

Ieder jaar weer beleven Sinterklaas en zijn Pieten weer spannende avonturen. 

Dit jaar belooft wel een heel magisch jaar te worden, vol toverkunsten en zelfs een heuse verdwijntruc! Maar, er gaat van alles mis, misschien loopt het hele feest wel in de soep! Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek, zou het dan toch allemaal weer goed komen? 

Kijk mee met dit spannende avontuur en laat je verrassen door Sinterklaas die ondanks alle spannende gebeurtenissen tijd vrij maakt om jou toe te spreken en je zo een geweldig Sinterklaasfeest laat beleven!

Win een persoonlijke boodschap van Sinterklaas! 

Om de 10e verjaardag van Video van Sint te vieren mogen wij van Go-Kids Friesland jullie blij maken met een wel heel magische actie!

Win je eigen Video van Sint en geniet met maar liefst maximaal 8 personen van het magische avontuur vol toverkunsten, muziek en nog veel meer!

Hoe maak je kans?

Wil je kans maken op een van de Video's van Sint? Doe dan het volgende:

Meer weten over Video van Sint?

Wil je meer weten over Video van Sint? Volg ze dan via Facebook of Instagram! Je kunt natuurlijk ook alle info vinden op hun website

Voor vragen over Video van Sint neem je contact op via het contactformulier op de website.

Log In