Boerderijcamping De Geele Bosch
Ottersweg 13, 8477 AG Oldeholtwolde

Maak tijdens de vakantie kennis met het boerenleven!

Super leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met het boerenleven! Er is van alles te doen, kinderen kunnen helpen bij het verzorgen en voeren van de kalfjes en de rest van de beestenboel; Lotte de Ezel, paarden en knuffelpony’s, Kwak de dwerggeit, makke lammetjes, konijnen, katten en kippen.
Er is een spannend avonturenbos waar de kinderen uren kunnen spelen, hout sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Op diverse plekken op en rondom de camping zijn speeltoestellen voor de kinderen. Kinderen kunnen gebruik maken van skelters en mini trekkers. Daarnaast is er in de stal een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel aanwezig. Boer Bill zal regelmatig een ritje maken met zijn huifkar voor de campinggasten. 
In de boerderijwinkel / restaurant kun je terecht voor koffie, thee, frisdranken en sappen, diverse regionale ambachtelijke producten en  souvenirs. Én zelfgemaakt boerenijs!

Een knusse gezinscamping op een kleinschalige veehouderij in Oldeholtwolde

Voor tenten, caravans en campers zijn er 16 plekken beschikbaar. De campingplaatsen zijn ruim en allen voorzien van elektra. Er is een ruim, keurig verzorgd toiletgebouw aanwezig, uiteraard met warm water voorzieningen.

Heb je geen eigen kampeermiddel, geen probleem op De Geele Bosch zijn ook diverse verhuuraccommodaties; een Pipowagen (voor 2 of 5 personen), een Tenthuisje (trekkershut) en FarmCamps Tenten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, volledig ingericht met mogelijkheid voor beddengoed en ontbijt. Bekijk hier meer informatie over de camping, de Pipowagens en de Tenthuisjes. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van FarmCamps boerderij De Geele Bosch van boer Bill en boerin Ella en hun zoon Michel klik je hier

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor