Een relaxte vakantie met de kinderen in Friesland

Beach Resort Makkum is een luxe bungalowpark in Makkum, direct aan het strand en het IJsselmeer. 

De bungalows liggen allemaal aan het water, zijn erg ruim (100- 110m2) en hebben een grote eigen tuin. Daarnaast zijn er ook luxe (rietgedekte) vakantievilla's, een villa bovenop de dijk met adembenemend uitzicht over het IJsselmeer of een vakantievilla direct aan het strand. Met kleine kinderen zijn de Duinvilla’s ideaal, aangezien deze vakantievilla niet direct aan het water ligt maar in een klein duinlandschap staat.

Geniet van een heerlijke strandvakantie en leer surfen!

Geen uren in de auto maar gewoon lekker dichtbij. En bij Beach Resort Makkum is het strand op loopafstand! Het IJsselmeer is tot ver uit de kust ondiep, kinderen kunnen dus veilig het water in en u kunt lekker ontspannen op het strand.

Makkum staat bekend als de ideale locatie voor een surfvakantie of kite surfvakantie in Nederland. Vanaf het strand van het vakantiepark kun je zo met je board het IJsselmeer op, dus geen 'gesleep' met surfspullen.

Fun @Makkumbeach

Bij de "Captain's Bikes & Boats" zijn kinderfietsen, skelters of kano's te huur. Of start hier een rondje midgetgolf. Ook strandartikelen en speelgoed zijn hier verkrijgbaar.

In juli en augustus is een enthousiast animatieteam 5 weken actief op het vakantiepark. Onder leiding van de kindervriend "Captain Mak" worden, bij de Captain's Funclub, leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals spelletjes, wedstrijdjes, kinderdisco en sporten.