Hou jij van kamperen in een natuurrijke omgeving tussen Drenthe en Friesland?

Dan is Boscamping Appelscha een zeer geschikte camping voor jou. De kleine en kindvriendelijke camping is natuurrijk gelegen op de grens van Drenthe en Friesland. Al bij aankomst ervaar je de rust die uitgaat van de camping en het Drents-Friese Wold. Terwijl jij je op de kampeerplek installeert, hebben de kinderen hun weg al gevonden naar de ruim opgezette speeltuin of het omliggende bos. Ondanks je op een boscamping verblijft, zijn er meerdere plekken waar de zon zich regelmatig laat zien. Want ja, als de zon eenmaal schijnt wil je er toch van kunnen genieten? Dat maakt een vakantie natuurlijk helemaal compleet.

Ruime keuze uit verschillende kampeerplaatsen

Ochtendzon, avondzon, de hele dag zon of juist en kampeerplek met wat meer schaduw. Welke kampeerplek je ook kiest vanaf jouw kampeerplek kan je in ieder geval direct het bos inlopen. Rondom in de bossen, met mooie speeltuin en groot speelveld zullen de kinderen zich zeker vermaken.

Alle kampeerplaatsen zijn zogenaamde comfort plaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn allemaal zeer ruim van opzet en overal is er een gratis goed wifi signaal te ontvangen. 

Op drie van de kampeervelden vind je in het midden een speeltuin voor de allerkleinsten. Hier kamperen vaak gezinnen met jonge kinderen. Zo kun je, genietend vanuit je stoel, zien hoe jou kinderen heerlijk aan het spelen zijn. En als de kinderen zich vermaken, geniet jij ook van je wel verdiende vakantie.

In het grote sanitairgebouw vind je ook een familieruimte, waar je samen met de kinderen onder de douche kunt. Voor de kleinsten is hier een kinderbadje en aankleed gelegenheid.

In de kinderboerderij kunnen kinderen de geitjes of de ezel aaien. In de schoolvakanties is er iedere dinsdag en donderdag ochtend een knutsel uurtje voor kinderen.